Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Ελέγξαμε τον ρυθμό”

“Ελέγξαμε τον ρυθμό”

pedoulakis cyprus

pedoulakis-cyprus

Αποστολή εξετελέσθη για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πήρε το πολυπόθητο “διπλό” κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα και παραμένει αήττητος στο Top 16 της Ευρωλίγκα. Οι “πράσινοι” κατάφεραν να περιορίσουν τα “βαριά χαρτιά” των Βάσκων, με αποτέλεσμα να χαμηλώσουν αρκετά την επιθετική παραγωγικότητα της ομάδας του Σέρτζιο Σκαριόλο.

Ο προπονητής του “τριφυλλιού”, Αργύρης Πεδουλάκης, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης είπε αρχικά: “Ήταν μια καλή νίκη για εμάς γιατί η Λαμποράλ Κούτσα, είναι μια πολύ καλή ομάδα που βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση. Αυτό που πρωτίστως θέλαμε ήταν να ελέγξουμε το ρυθμό και να αποφύγουμε τα λάθη. Το σημαντικότερο είναι ότι στην άμυνα σπάσαμε το passing game της Λαμποράλ Κούτσα και ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα, αν εξαιρέσουμε ένα τρίλεπτο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου”, και κατέληξε αναφερόμενος στον αμφίρροπο όμιλο που συμμετέχει η ομάδα του:

“Είναι ένας δύσκολος και σκληρός όμιλος αποτελούμενος από πολλές καλές ομάδες. Θα γίνει μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος σχετικά με τις θέσεις που θα καταλάβουν. Είναι μια σειρά 14ων αναμετρήσεων, οπότε απαιτείται διάρκεια. Είναι σημαντικό να είμαστε υγιείς ώστε να αντέξουμε μέχρι το τέλος”.

Από μέρους του ο Ραμέλ Κάρι τόνισε: “Ελέγξαμε τον ρυθμό, παίξαμε καλή άμυνα, βάλαμε τα μεγάλα σουτ στο τέλος και είχαμε ότι χρειαζόταν για να πάρουμε αυτή τη μεγάλη νίκη. Ξέραμε πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, οπότε παίξαμε πολύ δυνατά και καταφέραμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα”, ενώ αναφορικά με την προσωπική του εμφάνιση, σημείωσε:

Δεν έδωσα μόνο εγώ την ώθηση. Όλη η ομάδα έκανε πολύ δουλειά σε αυτόν τον τομέα. Μπαίνοντας στο γήπεδο, αυτό σκεφτόμουν. Να είμαι όσο το δυνατό πιο επιθετικός γίνεται για να καταφέρω να βοηθήσω την ομάδα μου να πάρει τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…