Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Είμαστε το αουτσάιντερ”

“Είμαστε το αουτσάιντερ”

banchi

banchi

Το ταξίδι της Αρμάνι Μιλάνο στο Top 16 της Ευρωλίγκας ξεκινάει από το ΟΑΚΑ, εκεί όπου αύριο (2/1) θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης της διοργάνωσης. Ο τεχνικός των Ιταλών, Λούκα Μπάνκι, μιλώντας για το παιχνίδι με τους πράσινους, τόνισε ότι η ομάδα του είναι το αουτσάιντερ, ωστόσο θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της ώστε να είναι ανταγωνιστική.

“Αντιμετωπίζουμε μία από τις κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης. Ο Παναθηναϊκός πέρυσι ήταν πολύ κοντά στο να το φτάσει στο Final Four. Έχουμε επίγνωση του ρόλου μας, ότι είμαστε δηλαδή ένα από τα αουτσάιντερ, αλλά παράλληλα είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε με όλους και αυτό είναι αυτό που πραγματικά επιθυμούμε να κάνουμε, αρχής γενομένης με το παιχνίδι της Αθήνας.

Ο Παναθηναϊκός έχει ένα μεγάλο ρόστερ με ένα σύμβολο όπως ο Μπατίστ αλλά η ταυτότητά του είναι ο Διαμαντίδης. Ακόμα έχει πολλούς παίκτες που είναι σε θέση να ανεβάσουν το ρυθμό, όπως οι ψηλοί του. Ο Λάσμε και ο Γκιστ είναι πολύ καλοί στο να εκμεταλλεύονται τα φυσικά προσόντα τους στο παιχνίδι, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά”, ήταν τα λόγια του έμπειρου προπονητή της Αρμάνι Μιλάνο“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης επί του Προμηθέα (vid)

Όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα, μέσα από την κόκκινη παρακάμερα Ο Ολυμπιακός άνοιξε…