Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Δεν υπάρχει πίεση”

“Δεν υπάρχει πίεση”

gist dunk osfp new

gist-dunk-osfp-new

Έτοιμος να… “πληγώσει” την πρώην ομάδα του είναι ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος σήμερα το βράδυ επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη για να αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε. Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ του Παναθηναϊκού μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα για τη μονομαχία με τους Τούρκους τονίζοντας πως το άγχος… απουσιάζει από το “πράσινο” στρατόπεδο. Πλην αυτού, όμως, ξεκαθάρισε πως για να έρθει η πολυπόθητη νίκη πρέπει αυτός και οι συμπαίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος.

“Θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς να συνεχίσουμε να παίζουμε όπως το κάνουμε μέχρις στιγμής, ως ομάδα. Η Φενέρμπαχτσε είναι πολύ ταλαντούχα ομάδα, με έναν σπουδαίο προπονητή και παρά το ρεκόρ τους (0-3) ή το δικό μας (3-0), πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας στο πλάνο του παιχνιδιού, αν θέλουμε να κερδίσουμε”, δήλωσε αρχικά ο Τζέιμς Γκιστ, για να καταλήξει λέγοντας:

Δεν νιώθουμε πίεση για έναν απλό λόγο: Σε αυτό το επίπεδο, κάθε ομάδα έχει πολύ ταλέντο και κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει την άλλη. Ανεξάρτητα από το ρεκόρ σου, μπορείς να κερδίσεις ή να χάσεις με είκοσι πόντους, μπορείς να κερδίσεις ή να χάσεις με δύο. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε την αποφασιστικότητα για να κερδίσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…