Κεντρική NBA “Βρυχάται” ο Χέρστον
NBA

“Βρυχάται” ο Χέρστον

hairston nbdl

hairston-nbdl

Είναι από τους παίκτες που μας έχουν απασχολήσει όσο λίγοι τους τελευταίους μήνες αφού η αντιστρόφως ανάλογη συμπεριφορά του με τα αγωνιστικά του προσόντα δημιουργεί ερωτηματικά. Ο λόγος για τον Πι Τζέι Χέρστον, ο οποίος αποχώρησε κακήν κακώς από το Νορθ Καρολάινα φέτος λόγω… συμπεριφοράς (“Hairston ήταν και… πάει“).

Ο ταλαντούχος γκαρντ δεν τα “έβαψε μαύρα”, όμως, αφού βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Εκτός κολεγιακού πρωταθλήματος! Πρόκειται για τους Τέξας Λέτζεντς, οι οποίοι αγωνίζονται στο NBDL αποτελώντας θυγατρική ομάδα των Ντάλας Μάβερικς.

Κι ο πρώην παίκτης του Ρόι Ουίλιαμς δείχνει κάθε μέρα πως η θέση του είναι στο ΝΒΑ! Γιατί στο NBDL κάνει… πλάκα. Τελευταία απόδειξη η χθεσινή μεγαλειώδης εμφάνισή του κόντρα στους Ρενό Μπίγκχορνς, το καλάθι των οποίων φόρτωσε με 45 πόντους (7/12 δίπ., 5/10 τρίπ., 16/16 βολ.) στα 38 λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ.

Μπορεί η ομάδα του να μην γεύτηκε τη χαρά της νίκης στο τέλος (124-115), αλλά αν συνεχίσει έτσι είναι δεδομένο πως ο Πι Τζέι Χέρστον θα μετακομίσει (πολύ) σύντομα στον “μαγικό κόσμο”.

Τα νούμερά του, άλλωστε, “μιλούν” από μόνα τους: 27.4 πόντοι, 3.8 ριμπάουντ και 2.2 κλεψίματα ανά παιχνίδι. Όχι κι άσχημα…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…