Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Βελτιώνουμε τις αδυναμίες”

“Βελτιώνουμε τις αδυναμίες”

markopoulos paok1

markopoulos-paok1
Ο ΠΑΟΚ έχει δύσκολη αποστολή, την Κυριακή, στο Βενετόκλειο . Ο “Δικέφαλος” θέλει να επεκτείνει το νικηφόρο σερί αλλά δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι στον μαχητικό Κολοσσό. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, στις καθιερωμένες δηλώσεις πριν τον αγώνα, στάθηκε στην δυνατή έδρα και την βελτίωση του Κολοσσού και αναφέρθηκε στην καλύτερη προετοιμασία που κάνει πλέον η ομάδα του:

“Ο Κολοσσός δεν έχει πλέον καμία σχέση με την ομάδα που αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Έχει αλλάξει αρκετούς παίκτες στο ρόστερ του, έχει αλλάξει και προπονητή και έχει πλέον μεγαλύτερη συνοχή στην άμυνά του και υπομονή στην επίθεση μέχρι να βρει την κατάλληλη στιγμή για να “χτυπήσει”. Είναι μία ομάδα με δυνατή έδρα, με εξαίρεση ένα παιχνίδι στο ξεκίνημα τα έχει πάει πολύ καλά στη Ρόδο, ενώ και εκτός έδρας έχει κάνει δύο πολύ μεγάλα αποτελέσματα. Ο Κολοσσός έχει και έμπειρους παίκτες και χρειάζεται από την δική μας μεριά πάρα πολύ υπομονή για να βρούμε τις αδυναμίες τους.

Από την στιγμή που δεν έχουμε πλέον τα διπλά παιχνίδια, είναι περισσότερος ο χρόνος που έχουμε στη διάθεσή μας για να δουλέψουμε τις αδυναμίες μας. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, θέλουμε να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη συγκομιδή στο τέλος του πρωταθλήματος και από εκεί και πέρα να είμαστε έτοιμοι για τα πλέι οφ, όπου εκεί κρίνονται σχεδόν τα πάντα“.

Ως εκπρόσωπος των παικτών, ο Απόλλωνας Τσόχλας ανέφερε: “Ο Κολοσσός δείχνει να βρίσκει την χημεία του και την φόρμα του από την στιγμή που άλλαξε προπονητή. Έχει μία καλή έδρα και πάντα στο γήπεδό του είναι πιο δυνατός. Πάμε στη Ρόδο για το διπλό. Είμαστε σε καλή κατάσταση, ξεκινήσαμε τον νέο χρόνο δυνατά, δουλεύουμε όλη την εβδομάδα για αυτό το ματς και ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρουμε. Πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε εμείς τον έλεγχο του ρυθμού, να έχουμε υπομονή και να στοχεύσουμε σε αυτά που έχουμε πει για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …