Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Απαιτείται σοβαρότητα

Απαιτείται σοβαρότητα

manolopoulos euroleague

manolopoulos-euroleague

Τη διαρκή ανοδική του πορεία θέλει να επιβεβαιώσει αύριο (05/01, 16:00) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Ρέθυμνο για την 12η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ. Οι “πράσινοι” έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, πλην, όμως, σκοπεύουν να δείξουν κόντρα στους Κρητικούς πως έχουν τις δυνατότητες να διατηρήσουν την… υψηλή ταχύτητα που έχουν επιβάλλει στα τελευταία παιχνίδια.

Ο βοηθός προπονητή του “τριφυλλιού”, Σωτήρης Μανωλόπουλος, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για τον αγώνα με το Ρέθυμνο τονίζοντας πως οι νταμπλούχοι Ελλάδος πρέπει να εμφανιστούν άκρως συγκεντρωμένοι, αν θέλουν να μην μπλέξουν σε περιπέτειες.

“Το μυαλό μας θα πρέπει να εστιάσει και πάλι στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετά την αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο. Θα πρέπει να σεβαστούμε το Ρέθυμνο και να είμαστε συγκεντρωμένοι, καθώς είναι μια ομάδα που ειδικά στο γήπεδό της μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνη. Αγαπά το γρήγορο ρυθμό, προσπαθεί να ανοίξει το γήπεδο και χρησιμοποιεί πολύ τα ατομικά χαρακτηριστικά που έχει ο κάθε παίκτης στο παιχνίδι τους.

Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, καθώς πέρα από τον πρωταρχικό στόχο που είναι η νίκη, θέλουμε να δείξουμε σημάδια βελτίωσης, να δείξουμε ότι γινόμαστε καλύτεροι και να συνεχίσουμε στην πορεία που διαγράφουμε το τελευταίο διάστημα”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο άμεσος συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη.

Από την πλευρά του, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης υποστήριξε: “Είναι απαραίτητο να είμαστε συγκεντρωμένοι στον επόμενο αγώνα και μόνο. Να ξεχάσουμε την αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο και την επόμενη με τη Λαμποράλ Κούτσα και να σταθούμε στο Ρέθυμνο. Είναι μια ομάδα που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα αν την υποτιμήσεις. Είναι κάτι που δεν πρέπει να επιτρέψουμε να γίνει. Θέλουμε τη νίκη, όπως θέλουμε να συνεχίσουμε να δουλέψουμε για να παρουσιάσουμε ένα ακόμη καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν – Συλλυπητήρια από την ΚΑΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του πατέρα του Εργκίν Αταμάν. Βαρύ πένθος για την …