Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Ανεπίτρεπτη χαλαρότητα”

“Ανεπίτρεπτη χαλαρότητα”

moon debut new

moon-debut-new

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε αλλά τελικά έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού Ηλυσιακού, στο ΣΕΦ. Πραγματοποιώντας ιδανικό ντεμπούτο ο Τζαμάριο Μουν δήλωσε μετά το τέλος του ματς πως εκτέλεσε τις εντολές του προπονητή του και τόνισε πως θα προσφέρει ενέργεια, σκοράρισμα και καλή επιθετική κίνηση στον Ολυμπιακό:

“Μου άρεσε αυτό το ματς. Ήθελα πολύ να παίξω. Έκανα ό,τι μου ζήτησε ο προπονητής και ήθελα να δείξω τι μπορώ να κάνω. Μπορώ να φέρω στην ομάδα ενέργεια, να βάλω ελεύθερα σουτ, να κόβω στην ρακέτα χωρίς την μπάλα ή να πετυχαίνω πόντους κοντά στο καλάθι”.

Ο νεαρός φόργουορντ των “ερυθρολεύκων“, Ιωάννης Παπαπέτρου, από τη μεριά του, τόνισε πως ήταν ανεπίτρεπτη η χαλαρότητα του πρώτου ημιχρόνου και υπογράμμισε πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης ενώ η ομάδα του στρέφεται στην αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Μάλαγα:

“Ξέραμε πως δεν έπρεπε να χαλαρώσουμε, αλλά στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε μεγάλη χαλάρωση. Αυτό δεν επιτρέπεται. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ο Ηλυσιακός πάλεψε για 40 λεπτά για τη νίκη. Κοιτάμε το ματς της Πέμπτης. Είναι θέμα συγκέντρωσης. Κάθε μέρα κάνουμε σκληρές προπονήσεις. Υπάρχει περιθώριο βελτίωσης και πρέπει να μπαίνουμε στα παιχνίδια περισσότερο συγκεντρωμένοι και χωρίς χαλάρωση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Ράτζα και Κούκοτς στις εξέδρες της «Σταρκ Αρένα»

Στη «Σταρκ Αρένα» οι Ντίνο Ράτζα και Τόνι Κούκοτς. Ο Ντίνο Ράτζα μαζί με τον Τόνι Κούκοτς …