Κεντρική NBA NCAA “Ανεβαίνουν” οι “Jayhawks”

“Ανεβαίνουν” οι “Jayhawks”

stanford arizona

stanford-arizona

Λίγο έλειψε το Stanford να κάνει τη ζημιά στο Arizona, αλλά οι “Wildcats” έμειναν όρθιοι μέχρι τέλους παίρνοντας το “διπλό” με 60-57. Η ομάδα του Sean Miller τα “βρήκε σκούρα” απέναντι στους “Cardinal“, αλλά η ψυχραιμία και τα ηγετικά χαρακτηριστικά του Nick Johnson (16π.) αρκούσαν για να γείρουν την πλάστιγγα υπέρ του Νο1 του NCAA στα τελευταία λεπτά. Πέραν του εκρηκτικού γκαρντ, όμως, πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν επίσης οι T.J. McConnell (11π.-8ριμπ.) και Brandon Ashley (10π.-3ριμπ.) αποτελώντας το… στήριγμά του.

Το Kansas έχει αρχίσει να “ανεβάζει στροφές” και αυτό αποδεικνύεται κάθε βράδυ στο παρκέ. Οι “Jayhawks” κέρδισαν με σχετική άνεση το Iowa State (92-81) και “σκαρφάλωσαν” στην έκτη θέση της βαθμολογίας δείχνοντας πως όσο περνά ο καιρός βρίσκουν τη φόρμα τους. Οι συνολικά 46 πόντοι που πέτυχε το δίδυμο των Georges Niang (24π.) και DeAndre Kane (22π.) δεν αποδείχθηκαν… αξεπέραστο εμπόδιο για το Kansas, αφού η ομάδα του Bill Self είδε τον Andrew Wiggins (29π.-7ριμπ.) να δίνει μία… εντυπωσιακή παράσταση έχοντας στο πλευρό του τους Perry Ellis (20π.), Joel Embiid (14π.-11ριμπ.) και Naadir Tharpe (12π.-12ριμπ.).

Τέλος, το Penn State έριξε μία ηχηρότατη “σφαλιάρα” στο Ohio State κερδίζοντας εκτός έδρας τους “Buckeyes” με 71-70 στην παράταση (65-65κ.α.) χάρη στο δίποντο του D.J. Newbill (25π.-8ριμπ.) σχεδόν με την εκπνοή του έξτρα πενταλέπτου. Πέραν αυτού, οι “Nittany Lions” στηρίχθηκαν στους Brandon Taylor (19π.) και Tim Frazier (8π.-10ριμπ.-7ασ.) που έκαναν ό,τι ήθελαν την άμυνα του Ohio State, το οποίο είχε ως πρώτο σκόρερ τον LaQuinton Ross (16π.-7ριμπ.), αλλά ως “αχίλλειο πτέρνα” την αστοχία (38.2% εντός παιδιάς).

Αναλυτικά τα σπουδαιότερα αποτελέσματα της χθεσινής βραδιάς:
Stanford – Arizona 57-60
Wake Forest – Syracuse 57-67
Kansas – Iowa State 92-82
Wisconsin – Northwestern 56-65
Saint Louis – Richmond 77-57
UCF – Memphis 59-69
Ohio State – Penn State 70-71 (65-65κ.α.)
Georgia Tech – North Carolina 65-78

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…