Κεντρική Basket League ΑΕΚ Αιχμές Αλεξίου κατά Καλδίρη!

Αιχμές Αλεξίου κατά Καλδίρη!

alexiou prosopo

alexiou-prosopo

Η αναμέτρηση κορυφής Ψυχικού-ΑΕΚ πλησιάζει. Ο Αλέξης Αλεξίου με δήλωση, που μας έκανε πριν από λίγο στέλνει το δικό του μήνυμα για τη διαιτησία…

Ο “Ενωσίτης” παράγοντας τόνισε στην παρέμβασή του τα παρακάτω: “Ως ΑΕΚ δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τη διαιτησία όταν δεν προκαλούνται σκόπιμες αδικίες και όταν δεν αλλοιώνονται σκόπιμα αποτελέσματα που κρίνουν αγώνες και κατηγορίες. Επιπλέον, τονίζουμε ότι δεν αντιτιθέμεθα ούτε σε κληρώσεις-ορισμούς όταν πρόκειται για τοποθέτηση ικανών αξιολογημένων διαιτητών σε κρίσιμους αγώνες, εφόσον σε βάρος τους δεν έχουν αποδοθεί μομφές και τυγχάνουν κοινής αποδοχής των ομάδων.

Εν προκειμένω βέβαια η παρουσία του κυρίου Καλδίρη στο ματς, μας φέρνει μνήμες έντονης διαμαρτυρίας για σφαγή του Λαυρίου σε αγώνα του με το Ψυχικό. Και τότε μαζί του ήταν ο κύριος Τσώνος.

Η ΑΕΚ εύχεται καλή και αμερόληπτη διαιτησία στο διαιτητικό τρίο, επισημαίνοντας ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί σφυρίγματα σαν τα περσινά. Προς το παρόν δε, παρακολουθούμε εξ αποστάσεως τα τεκταινόμενα στην μπασκετική πιάτσα, που εσχάτως περιλαμβάνει και αστυνομικής ή πυροσβεστικής φύσης αναφορές με ξυλοδαρμούς κι εμπρησμούς, όμως σε καμία περίπτωση η διακριτική μας παρουσία δεν συνιστά απουσία ή αδυναμία δυναμικής παρέμβασης.

Επ’ ευκαιρία της σημερινής κλήρωσης ορισμού, εκτός από τις ευχές μας για αντικειμενική διαιτησία , στέλνουμε και ένα σαφές προς πάσα κατεύθυνση μήνυμα. Τα ανθρώπινα λάθη είναι αντιληπτά και ενίοτε συγχωρητέα. Τα σκόπιμα λάθη είναι ακόμη πιο εύκολα αντιληπτά και πάντοτε τιμωρητέα ποικιλοτρόπως. Καλή επιτυχία σε όλους και ας κερδίσει ο καλύτερος!»

Σε ζωντανό διάλογο μεταξύ μας, χαριτολογώντας και εκτός μικροφώνου θα συμπλήρωνα: “…δηλαδή η ΑΕΚ!“, δίνοντας το στίγμα της καλύτερης ομάδας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…