Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Έχουμε δρόμο ακόμα…”

“Έχουμε δρόμο ακόμα…”

pasqual papanikolaou

pasqual-papanikolaou

Ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα αλλά συγκρατημένος, εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Πασκουάλ. “Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για τη νίκη, αλλά πιστεύω πως αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την προσπάθεια που έκανε αλλά και για τον κόσμο του. Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για εμάς, σε άμυνα και επίθεση.

Η κυκλοφορία της μπάλας γινόταν σωστά και είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο όμως, αυτό άλλαξε. Ο Παναθηναϊκός εμπόδισε το παιχνίδι μας και μας δημιούργησε πρόβλημα στην επίθεση. Διαθέτουμε όμως παίκτες με εμπειρία και αντέδρασαν σωστά σε εκείνο το σημείο και έτσι καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνα και να φτάσουμε στη νίκη”.

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν η Μπαρτσελόνα έχει μετά από την αποψινή νίκη, πλεονέκτημα για τις δύο προνομιούχες θέσεις, ο Πασκουάλ απάντησε: “Είναι ακόμα πολύ νωρίς να μιλήσουμε για κάτι τέτοιο. Ήταν μόλις το πέμπτο παιχνίδι από τα δεκατέσσερα που θα δώσουμε συνολικά. Αυτή τη στιγμή το μυαλό μας πάει στο Κύπελλο της Ισπανίας“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: «Ηφαίστειο» το ΟΑΚΑ με την Μακάμπι

Sold out τα ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Παναθηναϊκός θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του …