Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Άμυνα υψηλού επιπέδου”

“Άμυνα υψηλού επιπέδου”

pedoulakis pao armani

pedoulakis-pao-armani

Η ενέργεια που έβγαλε ο Παναθηναϊκός καθ όλη τη διάρκεια του σαρανταλέπτου, όπως επίσης και η πνευματική ετοιμότητα που έδειξε είναι δύο μεγάλα “συν” για το “τριφύλλι”, όπως υποστήριξε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Αρμάνι Μιλάνο.

Ο τεχνικός των “πρασίνων” δήλωσε αρχικά: “Ήταν πρεμιέρα για το Top 16. Παρουσιαστήκαμε συγκεντρωμένοι και με διάθεση. Η άμυνά μας ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο και σε θέμα αυτοσυγκέντρωσης όσο και σε θέμα ενέργειας. Νομίζω ότι το τρίτο δεκάλεπτο ήταν αυτό που ξεκαθάρισε το παιχνίδι. Δεν επιτρέψαμε στην Αρμάνι Μιλάνο να “τρέξει” στο ανοιχτό γήπεδο. Την οδηγήσαμε στο να κάνει πράγματα που δεν της αρέσουν”, και κατέληξε απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με το βαθμό ετοιμότητας στον οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός:

“Καθίσαμε στην Αθήνα, ξεκουράστηκε η ομάδα, κάναμε προπονήσεις. Αυτό φαίνεται, κυρίως στον Διαμαντίδη. Θέλουμε πάνω απ όλα να είμαστε υγιείς. Αυτό είναι το σημαντικότερο για εμάς. Πρέπει να μειώσουμε τα λάθη και νομίζω πως εκεί εντοπίζεται το πρόβλημα. Ο Ρόκο (Ούκιτς) ήταν κουρασμένος μετά το 25′ γιατί δεν έχει κάνει προπονήσεις τον τελευταίο καιρό και αυτό φάνηκε στον τρόπο που έπαιξε στο τέλος. Τα παιδιά που έρχονται από πίσω δεν έχουν την εμπειρία για να μπουν σε μία πρεμιέρα του Top 16“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Τελευταία ευκαιρία για 100 τυχερούς

100 εισιτήρια από ακυρώσεις αναζητούν τους… τυχερούς Τουλάχιστον 100 τυχεροί φίλαθλο…