Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Άμυνα και ρυθμός”

“Άμυνα και ρυθμός”

bramos pedoulakis

bramos-pedoulakis

Ο έλεγχος του ρυθμού και η καλή αμυντική παρουσία είναι τα δύο “κλειδιά” του αυριανού (10/01, 21:30) αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Λαμποράλ Κούτσα, όπως συμφώνησαν οι Αργύρης Πεδουλάκης και Μάικ Μπράμος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα.

Ο προπονητής του “τριφυλλιού” αναφέρθηκε, παράλληλα, στο γεγονός πως οι “πράσινοι” βρίσκονται σε ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα. Κάτι που οφείλεται στη… γεμάτη “φαρέτρα” που διαθέτει εσχάτως:

“Η Λαμποράλ Κούτσα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αφού έχει βρει ρυθμό. Διαθέτει ένα γεμάτο ρόστερ και σπουδαία κυκλοφορία της μπάλας. Αν ο αντίπαλος αποτύχει στο να αντιδράσει σε αυτό, θα αντιμετωπίσει προβλήματα και η Λαμποράλ Κούτσα θα έχει το πάνω χέρι. Θα προσπαθήσουμε να καταστρέψουμε το παιχνίδι τους, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με τον δικό μας τρόπο, με σκοπό να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Κάναμε κάποιες καλές προπονήσεις, είμαστε όλοι μαζί και σε καλή κατάσταση. Βελτιωνόμαστε και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι παιχνίδι με το παιχνίδι, προπόνηση με την προπόνηση”.

Από την πλευρά του, ο Μάικ Μπράμος υποστήριξε: “Η Λαμποράλ Κούτσα έχει νέους παίκτες, αλλά τους γνωρίζουμε. Την αντιμετωπίσαμε δύο φορές αυτή τη σεζόν. Τους ξέρουμε και μας ξέρουν. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί διαθέτουν πολύ καλούς σουτέρ, πολύ καλούς δημιουργούς και θα πρέπει να είμαστε πολύ καλοί αμυντικά και σε θέμα συγκέντρωσης. Αυτή τη φορά πρέπει να σταματήσουμε το ρυθμό τους. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να τον βρουν μέσα στο παιχνίδι. Τους αφήσαμε να βρουν ρυθμό την προηγούμενη φορά και δεχθήκαμε 50-55 πόντους στο πρώτο ημίχρονο. Κόντρα σε μία ισπανική ομάδα δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, γιατί αρχίζει να αποκτά ψυχολογία και ευστοχεί σε κάθε σουτ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…