Κεντρική Απόλλων Π. “Σαν παιχνίδι προετοιμασίας”

“Σαν παιχνίδι προετοιμασίας”

vetoulas1
Δύσκολη αποστολή περιμένει τον Απόλλωνα Πάτρας, για την 13 αγωνιστική, που φιλοξενείται στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό.Η Αχαϊκή ομάδα έχει ένα αρνητικό σερί τεσσάρων, ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και το ματς με τον Παναθηναϊκό δεν προσφέρει ρεαλιστικές πιθανότητες για να ανακάμψει.

Ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Βέτουλας, στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, βλέπει το παιχνίδι περισσότερο σαν ένα τεστ προετοιμασίας εν όψει της συνέχειας :

“Είναι ένα παιχνίδι που έχει για εμάς τα χαρακτηριστικά, κυρίως, της προετοιμασίας για τον επόμενο αγώνα. Ελπίζουμε να έχουμε μαζί μας και το νέο μας παίκτη, τον Ρος, για να εγκλιματιστεί όσο το δυνατό πιο γρήγορα στην ομάδα μας. Θα προσπαθήσουμε να δούμε το παιχνίδι σαν μια δυνατή προετοιμασία, ώστε να μας βοηθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος”.

Ως εκπρόσωπος των παικτών, ο Γιάννης Μολφέτας πρόσθεσε:  “Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό. Γνωρίζουμε πόσο δυνατή ομάδα είναι ο αντίπαλός μας και πόσο δύσκολο είναι να “χτυπήσουμε” αυτό το παιχνίδι. Εμείς θέλουμε να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό και πρέπει να δώσουμε το 100% σε άμυνα και επίθεση, προκειμένου να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί“.

Load More Related Articles
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
  • Η αναβίωση του Rivalry

    Η ελληνική “μητέρα των μαχών” ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αποτελεί το πιο καυτό ν…
  • Rebounding Life (vid)

    Έχεις αναρωτηθεί για τη σημασία των δεδομένων ή ασήμαντων λεπτομερειών και το πόσο διαφορε…
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Π.

Δειτε επισης

Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

  Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …