Κεντρική Απόλλων Π. “Προσήλωση στο πλάνο”

“Προσήλωση στο πλάνο”

vetoulas1
Ο Απόλλων Πάτρας με ανεβασμένη ψυχολογία ύστερα από δύο συνεχόμενες νίκες, τίθεται αντιμέτωπος με τον Κολοσσό στη Ρόδο, για την 16η αγωνιστική.

Ο τεχνικός των Πατρινών, Νίκος Βετούλας, μίλησε για την προσαρμογή των νέων παικτών και τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο πλάνο αν θέλουν να πανηγυρίσουν τη νίκη:

“Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για εμάς όσον αφορά στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Προερχόμαστε από δύο νίκες. Η προσαρμογή των νέων παικτών είναι σε καλό επίπεδο. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Αλλά για να είμαστε ανταγωνιστικοί θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα σαράντα λεπτά του αγώνα, και να ακολουθήσουμε το πλάνο που έχουμε αποφασίσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι”.

Ο Παναγιώτης Καπερώνης, από την πλευρά του, σημείωσε: “Είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι που έχουμε για το 2ο γύρο του πρωταθλήματος. Κάναμε δύο σημαντικές νίκες στα προηγούμενα παιχνίδια. Όμως ο δρόμος για την παραμονή στην κατηγορία είναι πολύ μακρύς. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα όλη την εβδομάδα και είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι απέναντι στον Κολοσσό“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Π.

Δειτε επισης

Φαβορί ο Κουταλιανός, στα υπόψιν ο Μπρατσιάκος

Φαβορί για να αποτελέσει το διάδοχο του Δημήτρη Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία του Απόλλ…