Κεντρική NBA “Πλήγμα” με Πολ (vid)
NBA

“Πλήγμα” με Πολ (vid)

chris paul injury

chris-paul-injury

Η νίκη των Λος Άντζελες Κλίπερς στο Ντάλας επί των Μάβερικς αποδείχθηκε “πύρρειος” αφού ο τραυματισμός του Κρις Πολ επισκίασε τα χαμόγελα του Ντοκ Ρίβερς και της ομάδας του.

Ο ηγέτης των “Κλιπς” τραυματίστηκε στον ώμο κατά την διάρκεια του αγώνα και αποχώρησε με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για εξάρθρωση. Όπως τονίστηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Κρις Πολ θα μείνει εκτός δράσης για πέντε με έξι εβδομάδες αν και το χρονικό διάστημα της απουσίας του θα προσδιοριστεί τις επόμενες μέρες.

Την Δευτέρα ο βραχύσωμος γκαρντ θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις και αναλόγως θα προσδιοριστεί το ακριβές διάστημα όπου οι Κλίπερς θα στερηθούν των υπηρεσιών του. Είναι ένα “πλήγμα” για την ομάδα του Λος Άντζελες καθώς ο Πολ είναι ο “ιθύνων νους” του συγκροτήματος του Ντοκ Ρίβερς και ο τραυματισμός του έρχεται στο χειρότερο δυνατό σημείο αφού φουντώνει σιγά-σιγά η “μάχη” για την οχτάδα των πλέι οφ στην δύσκολη… Δύση.

Ο Πολ είχε μέσο όρο 19,6 πόντους και 11,2 ασίστ σε 34 αγώνες ενώ ο Ντάρεν Κόλισον είναι αυτός που αρχικά θα κληθεί να καλύψει το κενό του και να αποδείξει το βάθος στο ρόστερ που ισχυρίζονται ότι διαθέτουν την φετινή σεζόν οι Λος Άντζελες Κλίπερς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…