Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Μονόδρομος η νίκη”

“Μονόδρομος η νίκη”

kalafatakis
Το Ρέθυμνο υποδέχεται τον Κολοσσό σε μια δύσκολη αναμέτρηση όπου αναζητά επειγόντως τη νίκη ύστερα από έξι συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Αυτό υπογράμμισε και ο Κρητικός τεχνικός, Γιώργος Καλαφατάκης, πρόσθεσε πως η κακή ψυχολογία είναι ανασταλτικός παράγοντας στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του να ανακάμψει και κάλεσε τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στο γήπεδο:

“Το Σάββατο απέναντι στον Κολοσσό δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη μετά από έξι συνεχόμενες ήττες. Τα παιδιά μου έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία αλλά το πρόβλημα το εστιάζω περισσότερο στον ψυχολογικό τομέα. Έχουν όρεξη και διάθεση και είναι θέμα χρόνου να δείξουμε αυτά που δουλεύουμε, στο γήπεδο. Για μας είναι τελικός και η νίκη θα μας δώσει αυτοπεποίθηση για το μέλλον.

Χρειαζόμαστε τον κόσμο περισσότερο από κάθε άλλη φορά, να γίνει ο έκτος παίκτης της ομάδας για να μας βοηθήσει να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα”.

Εκπροσωπώντας τους παίκτες, ο Γιάννης Σίνης, δήλωσε:  “Η νίκη είναι μονόδρομος στον αγώνα του Σαββάτου. Πρέπει να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι και να διατηρήσουμε ένα σταθερό ρυθμό. Αν κάνουμε αυτά που μας έχει πει ο προπονητής μας όλη την εβδομάδα σίγουρα θα κερδίσουμε.

Υπάρχει πίεση μετά από τόσα ανεπιτυχή αποτελέσματα, όμως η κληρονομιά που κουβαλάμε δεν μας επιτρέπει να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο εκτός από το θετικό αποτέλεσμα. Χρειαζόμαστε την υποστήριξη του κόσμου και είμαι σίγουρος ότι θα είναι δίπλα μας για ένα ακόμη παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…