Κεντρική Διεθνή Μετράει… μέρες ο Γλυνιαδάκης

Μετράει… μέρες ο Γλυνιαδάκης

glyniadakis lietuvos rytas

glyniadakis_lietuvos rytas

Απ’ ό,τι φαίνεται ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης θα αποτελέσει παρελθόν από την Λιέτουβος Ρίτας καθώς ο μειωμένος χρόνος συμμετοχής του στους τελευταίους αγώνες του… ανοίγει την πόρτα της εξόδου από την λιθουανική ομάδα.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο προπονητής της Λιέτουβος, Άτσο Πέτροβιτς, ο οποίος μίλησε σε λιθουανικά ΜΜΕ και ουσιαστικά παραδέχτηκε ότι επίκειται λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών:

“Δεν υπάρχει κάτι επίσημο προς το παρόν αφού ο Ανδρέας ανήκει ακόμα στο ρόστερ της ομάδας. Τις επόμενες μέρες θα δούμε τι θα γίνει, πιθανώς αύριο ή μεθαύριο να φύγει από το Βίλνιους. Όμως, όσο είναι ακόμα στο ρόστερ τον υπολογίζω”, τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Λιέτουβος Ρίτας.

Πάντως ο Ατσο Πέτροβιτς προανήγγειλε μεταγραφή για την ομάδα του στην φροντ-λάιν, είπε μεταξύ άλλων ότι η Λιέτουβος ψάχνει ήδη για “ψηλό”, κάτι που σημαίνει ότι ίσως ο Έλληνας σέντερ μετράει… μέρες στην λιθουανική ομάδα. Όπως και να έχει αναμένονται εξελίξεις στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο Γλυνιαδάκης έχει δώσει το “παρών” σε 11 αγώνες για την βαλτική λίγκα έχοντας μέσο όρο 3,2 πόντους και 1,2 ριμπάουντ και σε 12 ματς για την Ευρωλίγκα έχοντας μέσο όρο 3,4 πόντους και 1,8 ριμπάουντ. Επίσης έπαιξε σε 7 αγώνες για το πρωτάθλημα Λιθουανίας με μέσο όρο 7,1 πόντους και 3,4 ριμπάουντ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…