Μίνιτς reload!

NewSports          9/3/2002 MAPOYªI - APHª.MINITª.

Μπορεί εδώ και καιρό να κυκλοφορούσαν διάφορα ονόματα, όμως εντέλει η ΚΑΕ Άρης έκανε την… έκπληξη (σε ποιον άραγε;), αναθέτοντας το τιμόνι της ομάδας τον Μίλαν Μίνιτς, άνθρωπο που έχει ξαναπεράσει (όχι με ιδιαίτερη επιτυχία) από το συγκεκριμένο πόστο.
Η σχετική ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Άρης ανακοινώνει ότι η ιστορία, η φανέλα και η καθημερινή προσπάθεια της διοίκησης φέρνουν στην ομάδα εργασίας του Άρη, τον Μίλαν Μίνιτς, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του προπονητή έως το τέλος της σεζόν.

Ο Μίλαν Μίνιτς, θα καθίσει για δεύτερη φορά στον πάγκο του Άρη, καθώς είχε εκτελέσει χρέη πρώτου προπονητή και τη σεζόν 2002-’03.

Ο κ. Μίνιτς πραγματοποίησε την ακόλουθη δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Άρης ΚΑΕ:
“Είμαι ευτυχής που επιστρέφω στον πάγκο του Άρη και στην Ελλάδα μετά από πολλά χρόνια. Ήρθα για να βοηθήσω κι εγώ με τη σειρά μου στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια από τη διοίκηση και συνεχίζουμε το αγωνιστικό πλάνο όπως ξεκίνησε.

Ο Άρης είναι πάντοτε Άρης, με ένα τεράστιο όνομα, πλούσια ιστορία και χιλιάδες φιλάθλους. Διαπίστωσα ότι υπάρχει πολύ καλό κλίμα και οργάνωση, μέσα στην ομάδα, στα γραφεία και σε όλους τους τομείς. Θα συνεχίσουμε τη μεθοδική δουλειά, σε συνεργασία με το υπάρχον προπονητικό τιμ που κάνει εξαιρετική δουλειά, γιατί υπάρχουν μπροστά μας δύσκολα παιχνίδια και η ομάδα χρειάζεται τις νίκες.

Πρέπει όλοι να δίνουν παραπάνω από το 100% των δυνατοτήτων τους, στις προπονήσεις και στα επίσημα παιχνίδια, αφού δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

5.000 ενεργά και τακτοποιημένα μέλη στον Α.Σ. Άρης!

Εξαιρετική δουλειά γίνεται στον Α.Σ. Άρης, όπου πρόεδρος είναι ο Λευτέρης Αρβανίτης. Ο ιστ…