Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Κερασάκι στην τούρτα

Κερασάκι στην τούρτα

pao

pao-xeirokrotimata

Εδώ και ένα μήνα ο Παναθηναϊκός δείχνει να βρίσκεται σε διαρκώς ανοδική πορεία. Ο ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδος και η νίκη επί του Ολυμπιακού αποτέλεσαν, άλλωστε, την αρχή της… “πράσινης” αντεπίθεσης, η οποία συνεχίζεται με αμείωτη ένταση σε όλα τα επίπεδα. Η εξασφάλιση της πρωτιάς στην κανονική διάρκεια της Basket League ΟΠΑΠ σε συνδυασμό με το 3/3 που έχει επιτευχθεί στην Ευρωλίγκα καταδεικνύουν πως το “τριφύλλι” έχει τεράστιες δυνατότητες.

Επειδή, όμως, εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, στο ΟΑΚΑ δεν θα έλεγαν “όχι” σε πιθανή μεταγραφική ενίσχυση στην περιφέρεια, εκεί όπου παρατηρείται πως ενδεχομένως να χρειάζεται μία “τονωτική ένεση”.

Κι αυτό γιατί αφενός στο “τριφύλλι” θέλουν να διατηρούν “φρέσκο” τον Δημήτρη Διαμαντίδη για το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου, αφετέρου γιατί ο Ρόκο Λένι Ούκιτς δεν έχει επιστρέψει ακόμα στο 100%, όπως τόνισε για ακόμη μία φορά χθες ο Αργύρης Πεδουλάκης με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου.

Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού έχουν βγει, λοιπόν, στην αγορά εξετάζοντας λύσεις “κοντών”. Πρόδηλο είναι, πάντως, πως δεν υπάρχει άγχος ούτε πίεση χρόνου αφού ο παίκτης που θα αποκτηθεί (αν τελικά γίνει κίνηση) θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από το β’ γύρο του Top 16 της Ευρωλίγκα. Επομένως, υπάρχει η άνεση και η ηρεμία για να γίνει το καλύτερο δυνατό σκανάρισμα των παικτών που εξετάζονται.

Βλέποντας, άλλωστε, πως αυτή η ομάδα μπορεί να κυνηγήσει μέχρι τέλους το Triple Crown (ή τουλάχιστον τη διατήρηση των σκήπτρων εντός των ελληνικών τειχών και την πρόκριση στο Final Four του Μιλάνου), η διοίκηση του Παναθηναϊκού δείχνει έτοιμη να κάνει μία μικρή οικονομική υπέρβαση.

Είπαμε, άλλωστε, πως εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και στο “τριφύλλι” θέλουν να βάλουν… το κερασάκι στην τούρτα με στόχο να φέρουν στο ΟΑΚΑ όλους τους τρεις τίτλους που διεκδικούν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

The ΟΑΚΑ Experience: Οι ξεχωριστές εκδηλώσεις του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός έχει ετοιμάσει ξεχωριστές εκδηλώσεις στο ΟΑΚΑ ενόψει του ματς με τη Μακάμπι…