Κεντρική Ελευσίνα “Καυτός” Φλεβάρης

“Καυτός” Φλεβάρης

panelefsiniakos pagkos

panelefsiniakos-pagkos

Σε ένα πρωτάθλημα όπου η θέση στην τετράδα, από αυτή του υποβιβασμού (13η) απέχουν πέντε βαθμούς, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Γιατί, αν εξαιρέσουμε τους δύο “αιώνιους” (και γι’ αυτό καλό είναι να μην παίρνετε όρκο, γιατί θυμηθείτε τί έγινε στη Δράμα), όλοι οι άλλοι αντίπαλοι “παίζονται“.

Ως εκ τούτου, και με δεδομένες τις μικρές μεταξύ τους διαφορές στον βαθμολογικό πίνακα, δύσκολα μπορεί να ξεχωρίσει κανείς ποιο ματς είναι καθοριστικής σημασίας και ποιο όχι. Για τον Πανελευσινιακό, πάντως, ο Φεβρουάριος μοιάζει να είναι “καυτός“, αφού υπάρχουν αναμετρήσεις που θα καθορίσουν την πορεία (και το μέλλον) του στην Α1.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα της Ελευσίνας απέχει έναν βαθμό από τον Ίκαρο, που βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και δύο από τον Ηλυσιακό, που έχει έναν αγώνα λιγότερο (παίζει σε επτά ώρες στο ΣΕΦ, κόντρα στον Ολυμπιακό). Η… λογική λέει πως θα έχει κι έναν βαθμό απόσταση από την ομάδα των Ιλισίων, στο τέλος αυτής της μέρας και μετά την ολοκλήρωση της 15ης αγωνιστικής.

Το πρόγραμμα είναι τέτοιο, που αναγάγει τον επόμενο μήνα σε καθοριστικό για το μέλλον του Πανελευσινιακού (και όχι μόνο). Την Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής πηγαίνει στα Ιλίσια, να συναντήσει τον Ηλυσιακό. Αμέσως μετά (στις 06/02) υποδέχεται τον Ίκαρος και στις 15/02 (18η αγωνιστική) πηγαίνει στη Ρόδο να αναμετρηθεί με τον Κολοσσό.

Ακολουθεί ο εντός έδρας αγώνας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (19η, 22/02) και την 1η Μαρτίου ταξιδεύει στο Ρέθυμνο για το ματς με τον ΑΓΟΡ. Αν θέλετε να πάμε και μέχρι τα μέσα Μαρτίου, στις 15 (21η αγωνιστική) φιλοξενεί τον Απόλλωνα Πατρών!

Είναι εμφανές πως η ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα μπορεί το ίδιο εύκολα να “καθαρίσει την μπουγάδα“, ή να μπλέξει σε περιπέτειες. Όπως και να ‘χει, ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό ήταν ο τελευταίος… εύκολος, καθώς δεν έκρινε τίποτα, είχε ξεκάθαρο φαβορί και λίγα ήταν αυτά που μπορούσε να πάρει η Ελευσίνα από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Από εδώ και πέρα και μέχρι τα μέσα Μαρτίου, όλα μετράνε. Κι ο Φεβρουάριος μπορεί να έχει, ανάλογα με τα αποτελέσματα, είτε… οσμή καλοκαιριού, είτε να φέρει βαρυχειμωνιά. Πάντως, κι αυτό πρέπει να το σημειώσουμε, ο Πανελευσινιακός δείχνει ως τώρα (και βάσει ρόστερ) καλύτερος από τις ομάδες που έχει βάλει από κάτω στη βαθμολογία κι ίσως όχι μόνο

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…