Κεντρική Απόλλων Π. “Καθιέρωση στην Α1”

“Καθιέρωση στην Α1”

Vetoulas-odigies-Apollon
Ο Απόλλων Πάτρας δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, μετρώντας 5 συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Την προηγούμενη βδομάδα αν και ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό, έδειξε πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο. Στόχος των Πατρινών είναι η ανάκαμψη, όπως τόνισε και η διοίκηση της ομάδας με ανακοίνωση που εξέδωσε, στα πλαίσια της οποίας έγιναν και οι τελευταίες μεταγραφές, καλώντας τον κόσμο να στηρίξει τον Απόλλωνα στην προσπάθεια που κάνει να καθιερωθεί στην πρώτη κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Απόλλων Πάτρας βρίσκεται σε μια κρίσιμη αγωνιστική καμπή, καθώς διανύουμε το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα (Basket League ΟΠΑΠ) των τελευταίων ετών.

Για πρώτη φορά υποχρεώνεται η Διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο να κάνουν αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας μεσούσης της περιόδου, αφού ορισμένοι από τους ξένους παίκτες που αποκτήθηκαν στο ξεκίνημα της αγωνιστικής χρονιάς δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες μας και στις προσδοκίες των φιλάθλων του Απόλλωνα.

Διοίκηση και τεχνικό επιτελείο κρίναμε από κοινού ότι επιβαλλόταν να προχωρήσουμε σε “διορθωτικές” κινήσεις, ώστε να εξασφαλιστεί έγκαιρα ο πρωταρχικός στόχος της ομάδας μας, που είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Παρά τις δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες, αποφασίστηκε από τη Διοίκηση να γίνει η υπέρβαση, την οποία ζητάει και η πλειοψηφία του φίλαθλου κόσμου, με την απόκτηση δύο ικανών νέων αθλητών, οι οποίοι πιστεύουμε ότι στο υπόλοιπο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος θα βοηθήσουν σημαντικά, μαζί με το υπάρχων αθλητικό δυναμικό, στην αγωνιστική προσπάθεια του Απόλλωνα για την καθιέρωση στη Basket League ΟΠΑΠ.

Σε αυτή την προσπάθεια πρέπει να παραμείνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ενωμένοι: Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, αθλητές και φίλαθλοι!

Από το φίλαθλο κόσμο ζητάμε να στηρίξει την ομάδα μας σε όλα τα μέτωπα και σε κάθε αγωνιστική και κοινωνική δράση που αναλαμβάνει, όπως έκανε συνέχεια και με συνέπεια μέχρι σήμερα. Με την μαζική παρουσία του στους εντός έδρας αγώνες, πάντα μέσα σε αθλητικά πλαίσια, αλλά και με κάθε άλλο δυνατό τρόπο.

Ο κόσμος του Απόλλωνα είναι η δύναμή του. Γιατί ο ΑΠΟΛΛΩΝ, είναι ΟΛΩΝ!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Π.

Δειτε επισης

Φαβορί ο Κουταλιανός, στα υπόψιν ο Μπρατσιάκος

Φαβορί για να αποτελέσει το διάδοχο του Δημήτρη Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία του Απόλλ…