Κεντρική Basket League ΑΕΚ Η Πυροσβεστική θα “σβήσει τις φωτιές”;

Η Πυροσβεστική θα “σβήσει τις φωτιές”;

ziagkos-omada

Κρίσιμη ημέρα είναι η αυριανή για το θέμα της Ζωφριάς. Η ΑΕΚ διεκδικεί προσωρινή ή μόνιμη άδεια ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον Φιλαθλητικό. Θα αποτελέσει έκπληξη πρώτου μεγέθους, αν τα καταφέρει τελικά. Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής εξακολουθεί να ανθίσταται από την στιγμή που δεν συναινεί ο υπεύθυνος αξιωματικός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Διότι αυτό παραμένει το μείζον πρόβλημα για το “απαγορευτικό” σε ένα από τα πιο σύγχρονα γήπεδα του λεκανοπεδίου.

Υπενθυμίζεται ότι και μετά την τελευταία αυτοψία ο εκπρόσωπος της Π.Υ. δεν υπέγραψε. Τόσο οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας, όσο και της Αστυνομίας δεν είχαν πρόβλημα να “ανάψουν πράσινο” για την αδειοδότηση. Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ότι για την υπόθεση είναι πλήρως ενημερωμένος ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, ο οποίος δεν μπορεί, ωστόσο, να παρέμβει. Κι ας γνωρίζει ότι δεν είναι μείζονος σημασίας η ατέλεια του γηπέδου.

Μένει να δούμε, λοιπόν, την εξέλιξη στο σημερινό “επεισόδιο” που θα “παιχτεί” στο “θρίλερ Ζωφριά”. Και τι θέση θα λάβει η Πυροσβεστική, που επιμένει για πλήρη εγκατάσταση του συστήματος πυρασφάλειας. Θα “σβήσει τις φωτιές”, που έχει ανάψει στον δήμο Φυλής, αλλά κυρίως στην ΑΕΚ, ενώ διαρκούν οι εργασίες από τα συνεργεία;
Αυτό είναι το ερώτημα.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Έφτασε τα 10 ban

Ακόμα μια επιβεβαίωση του Over FM. Η FIBA επέβαλε ακόμα δύο Ban στην ΑΕΚ για οφειλές σε μέ…