Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Ευχαριστούμε τo Ψυχικό”

“Ευχαριστούμε τo Ψυχικό”

alexiou-prosopo

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα κορυφής με Ψυχικό. Ο Αλέξης Αλεξίου με δήλωσή του στέλνει νέο «μήνυμα» (με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο) προς κάθε κατεύθυνση. Ο εκ των χρηματοδοτών της ΑΕΚ δήλωσε:

“Πώς βλέπετε το σημερινό αγώνα; Ελπίζω η ομάδα μας να αποδείξει εντός αγωνιστικού χώρου ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία και να κερδίσει το ματς. Φοβάστε διαιτητικά λάθη; Διαιτητικά λάθη πιθανώς να υπάρξουν ως ανθρώπινα. Εύχομαι και ελπίζω ότι δεν θα υπάρξουν σκόπιμα λάθη κατά κάποιας ομάδας. Ως ΑΕΚ επαναλαμβάνω ότι δείχνουμε εμπιστοσύνη στη διαιτησία και δεν στοχοποιούμε πρόσωπα σε καμία περίπτωση δεν στοχοποιήσαμε το σημερινό διαιτητικό τρίο εν όψει του σημερινού αγώνα.

Η ΑΕΚ το μόνο που κάνει είναι να εξαντλεί τα δικαιώματά της για ίση και μόνο ίση αντιμετώπιση. Και προς άρση κάθε παρανόησης, άλλου είδους τακτικές που καταδικάζουμε δεν έχουν θέση στην αντίληψή μας περί αθλητισμού και πρωταθλητισμού. Επ’ ευκαιρία, ως ΑΕΚ ευχαριστούμε τη διοίκηση του Ψυχικού για τη δημόσια πρόσκληση προς τον πρόεδρο της ΑΕΚ και είμαστε σίγουροι, ότι θα τύχουμε άψογης φιλοξενίας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Έστειλε αίτημα μετάθεσης του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας ότι απέστειλε επιστολή προς τον ΕΣΑΚΕ, ζητώντα…