Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Δεύτερη σκέψη το Ελληνικό”

“Δεύτερη σκέψη το Ελληνικό”

papaioannou-alexiou

Σε μία αποκάλυψη, που λίγο έως πολύ υπήρχε ως φημολογία, προχώρησε ο Σπύρος Παπαϊωάννου. Συνιστά, όμως, είδηση από την στιγμή, που λέγεται δημόσια από “Ενωσίτη” παράγοντα και δη από μέλος της διοίκησης. Ο γενικός αρχηγός της Ερασιτεχνικής και πρώην αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ δήλωσε στον Sentra 103.3, ότι εναλλακτική λύση ως έδρα για την ερχόμενη περίοδο στην περίπτωση που δεν προχωρήσει το Γαλάτσι είναι το Ελληνικό.

Ο κ. Παπαϊωάννου μίλησε για λογαριασμό όλων των Τμημάτων, αλλά πρόδηλο είναι, ότι προηγείται κλειστό γήπεδο με προδιαγραφές για την ομάδα μπάσκετ, η οποία φιλοδοξεί να επιστρέψει στην Α1.

Ο κ. Παπαϊωάννου είπε σήμερα το πρωί στην εκπομπή “Τα ε-ξωτικά”: “Πρώτο μέλημά μας είναι το κλειστό του Γαλατσίου, διότι έχουμε καταντήσει “περιοδεύων θίασος”,  σαν τσιγγάνοι. Βέβαια, το μεγάλο μας όνειρο είναι να κτίσουμε κλειστό γήπεδο για να στεγάσουμε όλα τα Τμήματα. Για το Γαλάτσι μιλάμε κάθε μέρα με τον Κωνσταντίνο (Κοτσάτο), αλλά θέλει πολλά λεφτά για να ξαναγίνει γήπεδο. Είναι ένα …ρημαδιό! Είναι δύσκολο το εγχείρημα. Αν όχι το Γαλάτσι, υπάρχει ως δεύτερη σκέψη το κλειστό του Ελληνικού».

Βεβαίως, οφείλουμε να επισημάνουμε τούτο: 1) Καλές οι όποιες σκέψεις για του… χρόνου, αλλά προέχει για την μπασκετική ΑΕΚ να βρει μόνιμη έδρα για προπονήσεις και αγώνες για φέτος. 2) Το κλειστό του Ελληνικού, ήταν και παραμένει αξιόπιστη λύση, όπως κατά κόρον έχουμε γράψει, για την ΑΕΚ της Α1. Δεν “αγκαλιάστηκε” ποτέ, όμως, από τον κόσμο, όπως απεδείχθη στην “πρώτη” της ΑΕΚ στο γήπεδο αυτό επί διοίκησης Καραμανλή.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αγγέλου: «Τα ban είναι απόρροια της κρίσης»

Η ΑΕΚ έκανε το 1-0 στην σειρά με τον ΠΑΟΚ και ο Βαγγέλης Αγγέλου στις δηλώσεις του μετά το…