Κεντρική NBA Δεν φεύγει ο Ασίκ
NBA

Δεν φεύγει ο Ασίκ

asik-kontini
Ο Ομέρ Ασίκ είχε δηλώσει δυσαρεστημένος εδώ και αρκετούς μήνες λόγω του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής στους Ρόκετς, που εν πολλοίς οφειλόταν και στην έλευση του Ντουάιτ Χάουαρντ. Η ομάδα του Χιούστον προσπάθησε να βρει κάποια ικανοποιητική προσφορά για να τον ανταλλάξει, αλλά εις μάτην.

Γι’αυτό το λόγο ο Τζένεραλ Μάνατζερ των Ρόκετς, Ντάριλ Μόρεϊ, δήλωσε πως ο Τούρκος σέντερ θα παραμείνει στις “Ρουκέτες” μέχρι το τέλος του συμβολαίου του που είναι το καλοκαίρι του 2015: “Πιέσαμε ώστε να ανταλλάξουμε τον Ομέρ το Δεκέμβρη. Νιώσαμε ότι έπρεπε να κάνουμε μια ικανοποιητική και δυναμική προσπάθεια για να το καταφέρουμε. Προφανώς, θα προτιμούσε να είναι στη βασική πεντάδα.” και συνέχισε εξηγώντας:

“Σε αυτό το σημείο, ο Ομέρ είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται εδώ ( στο Χιούστον) μέχρι την ολοκλήρωση του συμβολαίου του (που είναι) στο τέλος της επόμενης σεζόν, όχι της τωρινής. Η περίοδος για να τον ανταλλάξουμε πέρασε (ήταν το Δεκέμβρη), και οι ομάδες δεν ήταν αρκετά “θερμές” για να τον αποκτήσουν, επομένως είμαστε ενθουσιασμένοι που θα είναι μέλος της ομάδας και για το μέλλον.»

Load More Related Articles
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
  • Η αναβίωση του Rivalry

    Η ελληνική “μητέρα των μαχών” ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αποτελεί το πιο καυτό ν…
  • Rebounding Life (vid)

    Έχεις αναρωτηθεί για τη σημασία των δεδομένων ή ασήμαντων λεπτομερειών και το πόσο διαφορε…
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

  Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …