Κεντρική Ελευσίνα “Απαραίτητη η νίκη”

“Απαραίτητη η νίκη”

skarafigkas-deiktis
Ο Πανελευσινιακός αντιμετωπίζει τον Ηλυσιακό εκτός έδρας και θέλει να επιστρέψει στις νίκες ύστερα από τρία συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Ο προπονητής των “Σταχυοφόρων“, Γιώργος Σκαραφίγκας, τόνισε πως πρόκειται για ένα κομβικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες υπογραμμίζοντας τη σημασία της νίκης για την ομάδα του, ενώ στάθηκε και στην δυνατή έδρα του αντιπάλου τους:

“Είναι ένα κομβικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Θα είναι ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες, ο Ηλυσιακός στην έδρα του ξέρει και παίρνει πολύ καλά αποτελέσματα και είναι πολύ δυνατός. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε πάρα πολύ καλά και μυαλωμένα για να μπορέσουμε να φτάσουμε στην νίκη που μας είναι απαραίτητη“.

Εκ των παικτών, ο Μουχαμέντ Φαγιέ, δήλωσε: “Πιστεύω πως είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Όπως και εμείς έτσι και ο Ηλυσιακός θέλει να πάρει την νίκη για να φτάσει ακόμα πιο κοντά στον στόχο της παραμονής. Είμαι σίγουρος πως θα γίνει ένα πολύ σκληρό παιχνίδι αλλά εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό και πιστεύω πως θα πάρουμε την νίκη”.

Load More Related Articles
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
  • Η αναβίωση του Rivalry

    Η ελληνική “μητέρα των μαχών” ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αποτελεί το πιο καυτό ν…
  • Rebounding Life (vid)

    Έχεις αναρωτηθεί για τη σημασία των δεδομένων ή ασήμαντων λεπτομερειών και το πόσο διαφορε…
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

  Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …