Κεντρική Διεθνή Ένας “μαχητής” στη Μούρθια

Ένας “μαχητής” στη Μούρθια

pete michael barcelona

pete-michael-barcelona

Πιτ Μάικλ, η επιστροφή… Τον περασμένο Απρίλιο ο Πιτ Μάικλ σόκαρε τους πάντες όταν αποκάλυψε ότι υπέστη πνευμονική εμβολή για δεύτερη φορά με συνέπεια να τεθεί νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν ενώ οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο ότι μπορεί να έθετε τέρμα και στην καριέρα του.

Ωστόσο ο Αμερικανός διέψευσε όλες τις… Κασσάνδρες, η Μούρθια του άνοιξε τις “αγκάλες” και εκείνος αφού το σκέφτηκε και το ξανασκέφτηκε πήρε την μεγάλη απόφαση. Ο πρώην παίκτης μεταξύ άλλων του Περιστερίου και του Μακεδονικού έδωσε τα χέρια με την Μούρθια για μηνιαίο συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς.

Θεωρείται ένας από τους καλύτερους Αμερικανούς που έχουν αγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στην Liga Endesa ενώ η αποχώρησή του από τη Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι τον πίκρανε αλλά και τον… πείσμωσε. Βέβαια και οι Καταλανοί δεν ήταν σίγουροι ότι ο Μάικλ θα επιστρέψει στο 100% και έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε τόσο υψηλό επίπεδο, όμως ο 36χρονος πλέον άσος βάλθηκε να αποδείξει σε όλους ότι δεν είναι “τελειωμένος”.

Όπως και να έχει και όσο καλά και να παίξει το δεδομένο είναι πως απέδειξε ότι είναι “μαχητής” της ζωής. Για δεύτερη φορά ο Μάικλ δεν εγκατέλειψε το άθλημα που λατρεύει παρά τα αντιθέτως… λεγόμενα και παρά τα πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας. Η Μούρθια του είχε κάνει πρόταση εδώ και περίπου δέκα μέρες την ώρα που η παρουσίαση του θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Πέρσι πρόλαβε να δώσει το “παρών” σε 23 αγώνες με την φανέλα των “μπλαουγκράνα” (αγωνιζόταν εκεί από το 2009) για το πρωτάθλημα Ισπανίας έχοντας μέσο όρο 10,1 πόντους και 4,4 ριμπάουντ και σε 20 ματς για την Ευρωλίγκα με μέσο όρο 11,4 πόντους και 3,9 ριμπάουντ. Σιδερένιος…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…