Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Nίκη για το σέρβικο αθλητισμό

Nίκη για το σέρβικο αθλητισμό

vidmar fener partizan

vidmar-fener-partizan

Τεράστια εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Παρτιζάν, η οποία πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό πρώτο δεκάλεπτο, πέρασε από την Κωνσταντινούπολη, επικρατώντας της Φενέρμπαχτσε με 79-77. Ο έμπειρος τεχνικός των Σέρβων, Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για αυτό τον άθλο των παικτών του. Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο προπονητής της Παρτιζάν μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του, τονίζοντας ότι ήταν μία σημαντική νίκη για το σέρβικο αθλητισμό.

“Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έδωσαν ό,τι καλύτερο είχαν και πάλεψαν σαν ήρωες, παρά το μικρό ροτέισον που είχαμε λόγω τραυματισμών. Είναι πολύ σημαντική νίκη όχι μόνο για την Παρτίζαν, αλλά και για το σερβικό αθλητισμό.

Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για το μεγάλο αγώνα που έκαναν, για τη μάχη που έδωσαν. Η Παρτίζαν έδειξε και πάλι ότι δεν μπορεί κανείς να την αγνοεί, πως αξίζει την προσοχή όλων. Αυτή η νίκη είναι φόρος τιμής και για την πρώτη συμμετοχή του Ερυθρού Αστέρα, στην Ευρωλίγκα“, ήταν τα λόγια του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Μακάμπι πράξη 1η

Το πρώτο βήμα στα play off θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι ανο…