Κεντρική NBA NCAA Hairston ήταν και… πάει

Hairston ήταν και… πάει

pj hairston shoot

pj-hairston-shoot

Ο Leslie McDonald επέστρεψε στην καθημερινότητα του North Carolina (“Επέστρεψε, αλλά… πικράθηκε“), αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί για τον P.J. Hairston! Με ανακοίνωσή τους στην επίσημη ιστοσελίδα του κολεγίου, οι “Tar Heels” ανακοίνωσαν πως δεν πρόκειται να επαναφέρουν τον ταλαντούχο γκαρντ στο δυναμικό τους βάζοντας ουσιαστικά τέλος στην κολεγιακή του καριέρα με τα χρώματα της ομάδας.

Ο P.J. Hairston ταλαιπώρησε όσο κανείς άλλος τους ανθρώπους του North Carolina τον τελευταίο χρόνο, όχι τόσο με την απόδοσή του εντός παρκέ (εκεί ήταν πάντοτε εξαιρετικός) όσο με τα καμώματά του εκτός αυτού.

Κάτι που τον είχε θέσει εκτός ομάδας από την αρχή της φετινής αγωνιστικής περιόδου, με τη διαμάχη αναφορικά με την επιστροφή του στη δράση να δημιουργεί έναν μικρό… “εμφύλιο” στο εσωτερικό των “Tar Heels” (“Εμφύλιος για τα μάτια του Hairston“).

Ο χρόνος κύλησε, αλλά δεν φάνηκε “επουλώνει” τις “πληγές” του, με αποτέλεσμα να έρθει σήμερα η ανακοίνωση του… τέλους του από το φημισμένο κολέγιο.

“Δυστυχώς ο P.J. (Hairston) έκανε ένα αριθμό λαθών που έβαλαν σε κίνδυνο την παρουσία του στην ομάδα με αποτέλεσμα το κολέγιο σε επικοινωνία του με το NCAA να ξεκαθαρίζει πως θα ήταν αδύνατη η επιστροφή του στην ομάδα”, δήλωσε ο Αθλητικός Διευθυντής των “Tar Heels“, Bubba Cunningham, για το ζήτημα.

Από την πλευρά του, ο Roy Williams δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την τροπή που πήρε το θέμα αφού χάνει για το υπόλοιπο της χρονιάς έναν παίκτη που (αποδεδειγμένα) μπορούσε να ανεβάσει επίπεδο το North Carolina και να το οδηγήσει μέχρι το Final Four της March Madness:

“Είμαι απίστευτα απογοητευμένος με τον P.J., την οικογένειά του και την ομάδα μας αφού δεν θα αγωνίζεται πλέον στο North Carolina. Ο P.J. έκανε λάθη και ήμουν πολύ στεναχωρημένος από τις πράξεις του. Τώρα υφίσταται τις πολύ δύσκολες συνέπειες. Δεν είναι κακό παιδί, απλά έκανε μερικά λάθη”.

Πρόδηλο είναι πως δίπλα στο μπασκετικό μέλλον του P.J. Hairston μπαίνει ένα μεγάλο ερωτηματικό. Θα μπορέσει να αφήσει πίσω του αυτή τη “ρετσινιά” ή θα καταστρέψει μια για πάντα την καριέρα του λόγω της απερισκεψίας του;

Όπως και να χει, είναι κρίμα για τον ίδιο (και το North Carolina) να ολοκληρώνεται με τόσο άδοξο τρόπο μία συνεργασία που θα μπορούσε να ωφελήσει (ακόμα περισσότερο) και τις δύο πλευρές…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…