Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Όλα συγχωρούνται”

“Όλα συγχωρούνται”

giaplesrethimno

giaples-rethimno

Ικανοποιημένος παρά την ήττα από τη Νέα Κηφισιά, έμεινε ο Θανάσης Γιαπλές από την προσπάθεια των παικτών του. Οι Κρητικοί υπέπεσαν σε δεύτερη συνεχόμενη ήττα. Ο “Κρητικός” τεχνικός στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης, σχολίασε: “Η Νέα Κηφισιά διαθέτει πολύ έμπειρους παίκτες και γεμάτο ρόστερ. Συγχαρητήρια για τη νίκη.

Ένα μπράβο στα παιδιά μου που έδωσαν το μάξιμουμ των δυνάμεών τους. Σήμερα ήταν διαφορετικό παιχνίδι (σ.σ σε σύγκριση με εκείνο με τον ΚΑΟΔ στην Δράμα). Η άμυνά μας ήταν καλύτερη όμως η πληγή μας ήταν τα ριμπάουντ. Με βάση την αμυντική στατιστική ήμασταν η δεύτερη καλύτερη ομάδα στην κατηγορία με τα μη χαμένα ριμπάουντ. Σήμερα χάσαμε δεκατρία. Κάναμε λάθη στις τρεις τελευταίες επιθέσεις. Όλα συγχωρούνται. Η ευθύνη βαραίνει τον προπονητή. Καλή συνέχεια στην Κηφισιά”.

Εκ μέρους των παικτών του Ρεθύμνου, ο Φάνης Κουμπούρας σημείωσε: “Για τρίτο σερί παιχνίδι κρίθηκε στον ένα πόντο. Σήμερα δεν ήμασταν καθόλου συγκεντρωμένοι. Τους αφήσαμε πολλά ριμπάουντ, δεν κάναμε αιφνιδιασμούς και για αυτό το λόγο δεν περιμέναμε κάτι. Ο αντίπαλος έπαιξε όπως έπρεπε και πήρε τη νίκη. Συγχαρητήρια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…