Κεντρική Ελευσίνα “Φαβορί τα Τρίκαλα”

“Φαβορί τα Τρίκαλα”

skarafigas

skarafigas

Μετά τη νίκη του επί του Άρη –την προηγούμενη αγωνιστική- ο Πανελευσινιακός θα επιδιώξει να τις ζευγαρώσει κόντρα στα Τρίκαλα και να κλείσει το 2013 με δυο συνεχόμενα ροζ φύλλα αγώνα. Οι Ελευσίνιοι θα φιλοξενηθούν αύριο (28/12, 16:00) από τους Θεσσαλούς, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ.

Θέλοντας να “βγάλει” το άγχος από τους παίκτες του, ο Γιώργος Σκαραφίγκας έχρισε τα Τρίκαλα ως φαβορί στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση: “Δύσκολος αγώνας με ξεκάθαρο φαβορί. Θεωρώ ότι η ομάδα των Τρικάλων εκτός του ότι είναι μια καλή ομάδα είναι και συνεχόμενα βελτιώσιμη.

Τον τίτλο του φαβορί τον δίνω γιατί μέσα στην έδρα τους ο κόσμος τους δίνει μια τρομερή ώθηση και κάνουν πολύ μεγάλες εμφανίσεις. Εμείς δεν πρέπει να επηρεαστούμε και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας για να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι”.

Από την μεριά των παικτών του Πανελευσινιακού, ο Μπράντις Ράλευ – Ρος, σχολίασε για την αυριανή αναμέτρηση: “Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Είναι μια νίκη που την χρειαζόμαστε γιατί είμαστε στην ίδια βαθμολογική θέση και θέλουμε να τους περάσουμε. Είχαμε αρκετές μέρες μπροστά μας για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι και έχουμε δουλέψει σκληρά ώστε να πάρουμε την νίκη που την θέλουμε πολύ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…