Κεντρική Basket League Αγώνες Τρίκαλα – Ελευσίνα 70-59

Τρίκαλα – Ελευσίνα 70-59

Trikala Paneleysiniakos Evans

Trikala-Paneleysiniakos-Evans

Την τέταρτη νίκη τους στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ πανηγύρισαν τα Τρίκαλα. Το συγκρότημα του Κώστα Φλεβαράκη επικράτησε εύκολα εντός έδρας του Πανελευσινιακού με 70-59 και απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, δείχνοντας πως είναι ικανό να πετύχει το στόχο της παραμονής.

Κορυφαίος για τους γηπεδούχους, που είχαν πλουραλισμό στην επίθεση, ήταν ο Δεληγιάννης με 12 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Πολύ δυνατά μπήκαν οι δύο ομάδες στο παρκέ. Τρίκαλα και Πανελευσιανιακός συμβάδιζαν στο πρώτο μισό του πρώτου δεκαλέπτου. Ένα ξέσπασμα όμως των παικτών του Κώστα Φλεβαράκη ήταν αρκετό ωστέ οι γηπεδούχοι να κλείσουν την πρώτη περίοδο, όντας μπροστά στο σκορ με 17-12.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο τα Τρικάλα κυριάρχησαν απόλυτα και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Με όπλο τον πλουραλισμό τους στην επίθεση κατάφεραν να στείλουν τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα. Οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με διαφορά 13 πόντων (38-25).

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι διατηρούσαν εύκολα τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα, με τον Πανελευσιανιακό να αδυνατεί να πλησιάσει στο σκορ και να γίνει απειλητικός. Το τρίτο δεκάλεπτο βρήκε τα Τρίκαλα να είναι μπροστά στο σκορ με 54-40.

Το τέταρτο δεκάλεπτο αποδείχθηκε μία τυπική διαδικασία καθώς ο Πανελευσινιακός δεν κατάφερε ποτέ να ρίξει τη διαφορά κάτω από τους 10 πόντους και να μπει στη διεκδίκηση του παιχνιδιού.

Τα Τρίκαλα επικράτησαν πολύ εύκολα του Πανελευσινιακού με 70-59 και πραγματοποίησαν άλλο ένα βήμα προς την επίτευξη του στόχου της παραμονής.

Τρίκαλα – Πανελευσινιακός 70-59
Διαιτητές: Πηλοϊδης – Γεωργιάδης – Τσουνης.
Τα δεκάλεπτα: 17-12, 38-25, 54-40, 70-59.
ΤΡΙΚΑΛΑ (Φλεβαράκης): Έβανς 6 (7 ριμπ.), Περούνισιτς, Γιούινγκ 9, Γιαννακίδης 8, Πέτροβιτς 7 (1), Λεκάκης, Γκρέιντζερ 9 (1), Δεληγιάννης 12, Μάταλον 4, Νικολόπουλος, Γεωργάκης 5, Μουτακαμπίρ 9 (2), Φούντας 1.
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Σκαραφίγκας): Νίκου, Παπαμακάριος 12 (6 ασ.), Αράπης 9 (1), Ράλεϊ Ρος 7 (1), Τζόουνς 10 (2 τριπ., 10 ριμπ.), Φαγιέ 2, Μελισσαράτος, Τέρνερ 14, Αβραμίδης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Αγώνες

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…