Κεντρική NBA Το “13αρι” του Ντιρκ
NBA

Το “13αρι” του Ντιρκ

nowitzki milestone

nowitzki-milestone

Η παρουσία του Ντιρκ Νοβίτσκι σε ακόμη ένα παιχνίδι των Ντάλας Μάβερικς ήταν καταλυτική προκειμένου να έρθει το “διπλό” επί των Χιούστον Ρόκετς (111-104). Ο Γερμανός πάουερ φόργουορντ των “Καουμπόηδων” αποτελεί, άλλωστε, τον ηγέτη της ομάδας του Ρικ Καρλάιλ συνεχίζοντας, παράλληλα, να “σπάει” το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Κι αυτό γιατί με τους 31 πόντους (10/15 δίπ., 1/3 τρίπ., 8/9 βολ.) που πέτυχε χθες το βράδυ, ο Ντιρκ Νοβίτσκι “σκαρφάλωσε” στη 13η θέση των σκόρερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ δείχνοντας πως… μπορεί να ανέβει ακόμη ψηλότερα.

Ακόμη ένα μεγάλο ορόσημο“, ήταν η πρώτη ατάκα που είπε ο Γερμανός παίκτης μετά το τέλος του αγώνα κι αφού ενημερώθηκε πως βρίσκεται, πλέον, στην 13η θέση έχοντας σκοράρει 25.631 πόντους στο “μαγικό κόσμο”, ενώ συνέχισε μιλώντας για τον παίκτη που άφησε πίσω του (Άλεξ Ίνγκλις) στη σχετική λίστα:

Ο Άλεξ (Ίνγκλις) ήταν ένας απίστευτος σκόρερ τη δεκαετία του 1980 με τη φανέλα του Ντένβερ. Προφανώς και δεν σκεφτόμουν πριν 15 ή 16 χρόνια που ήρθα εδώ ότι θα τον περνούσα μία μέρα. Έχει πλάκα αυτό το επίτευγμα, αλλά νομίζω πως η νίκη που πετύχαμε απόψε είναι πιο σημαντική για μένα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…