Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Το μυαλό στον ΚΑΟΔ”

“Το μυαλό στον ΚΑΟΔ”

vetoulas1

vetoulas1

Ο Απόλλωνας Πάτρας δεν τα κατάφερε στα Τρίκαλα, καθώς ηττήθηκε στο τέλος από την τοπική ομάδα με 68-65. Ο Νίκος Βετούλας στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού υποστήριξε ότι οι περισσότεροι παίκτες του δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα, ενώ τόνισε πως το μυαλό της ομάδας του βρίσκεται στο επόμενο παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ.

“Αν και ήμασταν καλύτεροι σε όλες τις κατηγορίες της στατιστικής, ο Μπολντς, πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος δεν σούταρε βολή, και χάσαμε. Αρκετοί παίκτες μας δεν ήταν σε καλή μέρα αλλά με την συγκέντρωση και το πάθος στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού το πήγαμε στο ένα σουτ. Ξέραμε ότι η ομάδα των Τρικάλων τρέχει και πως ο κόσμος συμμετέχει στο παιχνίδι, εμείς μπορέσαμε αρκετές φορές και το σπάσαμε αυτό αλλά σίγουρα όταν δέχεσαι στο δεύτερο δεκάλεπτο 26 πόντους κάτι δεν έγινε σωστά.

Δεν έχουμε να σκεφτούμε τίποτα άλλο πάρα το επόμενο παιχνίδι με την Δράμα στην έδρα μας το οποίο και πρέπει να κερδίσουμε γιατί το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και δεν έχει καμία σχέση όσον αφορά τα προηγούμενα πρωταθλήματα και την ποιότητα των ομάδων. Συγχαρητήρια στον κόουτς για την εικόνα της ομάδας του που δεν θα κινδυνέψει και δεν θα πρέπει να ξεγελάει η βαθμολογική θέση γιατί έχει παίξει δύσκολα παιχνίδια” ήταν τα λόγια του Νίκου Βετούλα, ενώ ο Άλεν Τρεπάλοβατς συμπλήρωσε:.

“Είναι πολύ δύσκολο να μιλάς μετά από τέτοιες ήττες. Ο προπονητής μας είχε πει πώς να κινηθούμε στο παιχνίδι, κάναμε ακριβώς αυτά που μας είπε αλλά στις κρίσιμες στιγμές δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι αντίπαλοι μας και κέρδισαν το παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…