Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Τεράστια… επιθυμία για νίκη”

“Τεράστια… επιθυμία για νίκη”

marjanovic red star

marjanovic-red-star

Ο Ερυθρός Αστέρας αντιμετωπίζει αύριο (6/12, 21:30) τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει την πρόκριση του στο ΤΟΠ -16 της Ευρωλίγκας. Ο θηριώδεις σέντερ των Σέρβων, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης τόνισε ότι η αποστολή του Ερυθρού Αστέρα είναι δύσκολη, ωστόσο υπάρχει μία τεράστια επιθυμία στις τάξεις της ομάδας να νικήσουν τον Παναθηναϊκό.

“Έχουμε προβλήματα με τους τραυματισμούς των συμπαικτών μας. O Λούκα Μίτροβιτς αποκόμισε ένα τραυματισμό, αλλά ευτυχώς δεν θα είναι μακριά από την ομάδα, όσο φοβόμασταν. Επίσης, ο Ράσκο Κάτιτς δεν έχει ακόμη ανακάμψει πλήρως, αλλά θα παίξει στην Αθήνα. Αυτή τη κατάσταση θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός” ήταν αρχικά τα λόγια του Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

“Γνωρίζουμε την ποιότητα των παικτών του αντιπάλου, αλλά έχουμε μια τεράστια επιθυμία να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό. Δεν θα είναι ένας εύκολος στόχος σίγουρα, οπότε κάθε παίκτης του Ερυθρού Αστέρα πρέπει να δείξει τον καλύτερο εαυτό του στο γήπεδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Μοιράστηκε το MVP της 34ης αγωνιστικής ο Σλούκας

Μοιράστηκε το βραβείο του MVP, ο Κώστας Σλούκας. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκα…