Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Συνηθισμένη δουλειά”

“Συνηθισμένη δουλειά”

krespi siena

krespi-siena

Από την πλευρά της Σιένα, ο τεχνικός της ομάδας, Μάρκο Κρέσπι, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση των παικτών του ενώ παράλληλα ανέφερε ότι οι ανατροπές είναι κάτι… συνηθισμένο για τον Ολυμπιακό:

“Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνισή μας στο ΣΕΦ. Παρότι δεν αγωνίστηκε ο Ντάνιελ Χάκετ, παίξαμε σε υψηλό επίπεδο για 35 λεπτά κόντρα στους πρωταθλητές Ευρώπης. Σημασία έχει ότι μία μικρή ομάδα έκανε σπουδαίο παιχνίδι και μια εξαιρετική ομάδα πέτυχε μια μοναδική νίκη. Ως προπονητής, επαναλαμβάνω πως είμαι ικανοποιημένος, αλλά ως άνθρωπος αισθάνομαι άσχημα για τους παίκτες μου που έχασαν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη”, τόνισε αρχικά ο Ιταλός κόουτς και συνέχισε:

“Για τον Ολυμπιακό αυτές οι ανατροπές είναι συνηθισμένες γιατί έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση και έχουν εμπιστοσύνη στους εαυτούς τους. Η ανατροπή στον τελικό της Euroleague ήταν ιστορική, απόψε απλά έκαναν μια… συνηθισμένη δουλειά”, υποστήριξε χαρακτηριστικά και κατέληξε:

“Δεν ήταν εύκολο να αγωνιστούμε χωρίς τον Χάκετ, αλλά μου αρέσει να κάνω συνδυασμούς με διαφορετικούς παίκτες με σκοπό να φτάσουμε το στόχο μας. Όσο για τις φήμες για τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου, η διοίκηση εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, δεν μπορώ να κάνω κάποιο σχόλιο. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως όλοι όσοι εμπλέκονται με την ομάδα είναι ευχαριστημένοι, τουλάχιστον με την κατάσταση στο παρκέ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • bartzokas aerodromio

    “Κανένας εφησυχασμός”

    Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί στις 11:30, όπου τίθεται α…
  • petway shoot new

    “Μέσα” ο Πέτγουεϊ

    Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, στα πλαίσια της …
  • bartzokas aerodromio

    “Καμία διαπραγμάτευση”

    Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει αυτή την Πέμπτη (27/03, 21:45) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετ…
Περισσότερα από Νίκος Ζέρβας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης επί του Προμηθέα (vid)

Όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα, μέσα από την κόκκινη παρακάμερα Ο Ολυμπιακός άνοιξε…