Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Συνεχής… βελτίωση”

“Συνεχής… βελτίωση”

pedoulakis st

pedoulakis-st

Για το αυριανό παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (19/12, 21:45) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας μίλησε ο Αργύρης Πεδουλάκης στη επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης. Ο προπονητής των πρασίνων υποστήριξε πως στόχος της ομάδας του είναι να βελτιώνεται συνεχώς τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

“Θέλουμε να έχουμε μία καλή εμφάνιση. Στόχος είναι να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε στην άμυνα και να βρούμε ρυθμό στην επίθεση. Η Μακάμπι είναι ομάδα που παίζει γρήγορα και αλλάζει τον τρόπο που αμύνεται για να μπερδέψει τους αντιπάλους της. Εμείς θα πρέπει να διαβάζουμε κάθε κατάσταση. Αυτό και ο έλεγχος του ρυθμού θα είναι τα κλειδιά για τη νίκη, ήταν αρχικά τα λόγια του Αργύρη Πεδουλάκης, ενώ από πλευράς παικτών ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης πρόσθεσε:

“Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη δεύτερη θέση στον όμιλο. Έχουμε μία καλή ευκαιρία να δώσουμε ένα δυνατό ματς πριν τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Η Μακάμπι είναι πραγματικά καλή ομάδα, με πολύ ταλέντο και δεν μπορούμε να επικεντρωθούμε μόνο σε έναν ή δύο παίκτες. Έχει πολλούς καλούς παίκτες, οπότε θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να ελέγξουμε το ρυθμό, γιατί τους αρέσει το γρήγορο παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…