Κεντρική Διεθνή Σταθερά στην κορυφή η Μπάνβιτ

Σταθερά στην κορυφή η Μπάνβιτ

mejia banvit

mejia-banvit

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του τουρκικού πρωταθλήματος παρέμεινε η Μπάνβιτ η οποία συνέτριψε εντός έδρας την Άνκαρα με 95-71 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.

Ήταν η δέκατη νίκη για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη η οποία της επέτρεψε να παραμείνει σταθερή και μόνη της στην κορυφή. Οι γηπεδούχοι μπήκαν με… φόρα στο παρκέ και με πολύ πιεστική άμυνα προηγήθηκαν με 30-13 με τη λήξη της πρώτης περιόδου. Στην συνέχεια η Μπάνβιτ διατήρησε την διαφορά σε πολύ υψηλά επίπεδα ενώ οι παίκτες της σούταραν με ποσοστό 63,4% στα δίποντα (26/41) και 47,8% στα τρίποντα (11/23).

Ο Κιθ Σίμονς με 24 πόντους ήταν καταπληκτικός για τους νικητές. Ο Κλέμεν Πρέπελιτς πρόσθεσε 18 πόντους. Στην αντίποδα όχθη καλύτερος παίκτης για τους ηττημένους που έπεσαν στο 7-4 ήταν ο Μπερκάι Καντάν με 15 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Παρέμεινε τρίτη η “Γαλατά”

Η Γαλατάσαραϊ επιβλήθηκε εντός έδρας της Τραμπζονσπόρ με 87-81 και παρέμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 8-3. Το συγκρότημα του Εργκίν Αταμάν επέβαλε το… νόμο του κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο όταν με επιμέρους σκορ 46-33 δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να εγείρουν αξιώσεις για το διπλό. Αξίζει να σημειωθεί ότι η “Γαλατά” είχε ποσοστό 66,6% στα τρίποντα (10/15) ενώ πέντε παίκτες της τελείωσαν τον αγώνα με διψήφιο αριθμό πόντων. “Αιχμή του δόρατος” ήταν ο Εντέρ Αρσλάν με 19 πόντους και 4 ασίστ. Ήταν η ένατη ήττα στο πρωτάθλημα για την ομάδα από την Τραπεζούντα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…