Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Σεβόμαστε τους πάντες”

“Σεβόμαστε τους πάντες”

obradovic bjelica

obradovic-bjelica

Η Φενέρμπαχτσε έκανε το χρέος της στη χθεσινή αναμέτρηση με τη Ναντέρ και επιβλήθηκε άνετα εκτός έδρας με 95-76, σφραγίζοντας την πρωτιά στον πρώτο όμιλο της Ευρωλίγκας. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με δηλώσεις του, τόνισε ότι δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην Ευρωλίγκα, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι η ομάδα του σέβεται τους πάντες.

“Ήρθαμε στη Γαλλία με στόχο να κρατήσουμε την πρώτη θέση του ομίλου. Το ΤΟΡ16 είναι πολύ διαφορετική διοργάνωση, για αυτό θα δούμε τι μπορούμε να επιτύχουμε στη β’ φάση. Πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι ήταν ωραίο για τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν σε μία ωραία ατμόσφαιρα. Είμαστε νέα ομάδα και δεν κάναμε προετοιμασία γιατί πολλοί παίκτες είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Το ΤΟΡ 16 θα είναι δύσκολο για όλους. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην Ευρωλίγκα. Σχετικά με το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας, είναι απλά μπάσκετ, σεβόμαστε τους πάντες, την μία μέρα παίζεις καλά και την άλλη όχι τόσο. Αυτό είναι το μπάσκετ”, ήταν τα λόγια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Επιστρέφει στη Χάλα Πιονίρ η Μακάμπι

Αφήνει τη Stark Arena η Μακάμπι. Τη Μεγάλη Εβδομάδα (για τους Έλληνες) ο Παναθηναϊκός θα τ…