“Σήμα κινδύνου”

pao team oaka

pao-team-oaka

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν άφησε… ασχολίαστη τη νέα ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφορικά με την κλήρωση των τριών διαιτητών για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι “πράσινοι” πέρασαν στην αντεπίθεση κάνοντας λόγο για “θλιβερό κατήφορο” των Πειραιωτών, ενώ επισημαίνει πως τέτοιες κινήσεις αποτελούν “σήμα κινδύνου”.

Αναλυτικά:

“Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξακολουθεί το θλιβερό της κατήφορο μετά και τη νέα κατάπτυστη ανακοίνωση που έχει ως ξεκάθαρο στόχο να δυναμιτίσει το κλίμα και να στοχοποιήσει ανθρώπους.

Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός καλούμε τις αρμόδιες Αρχές να επιληφθούν επιτέλους και να δώσουν ένα τέλος στην επικίνδυνη λογική του παραλόγου του Ολυμπιακού.

Μην ξεχνάμε ότι πέραν του αγώνα κυπέλλου της Δευτέρας σε κοντινό διάστημα υπάρχει αναμέτρηση για το πρωτάθλημα και βέβαια ακολουθούν επιπλέον δύο αγώνες για την Ευρωλίγκα.

Ο φίλαθλος κόσμος έχει καταλάβει πλέον για τα καλά το ποιος θυσιάζει το άθλημα στο βωμό των εντυπώσεων, όμως όσο προβλέψιμη κι αν είναι η προπαγάνδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, τόσο επικίνδυνη μπορεί να καταλήξει.

Αναρωτιόμαστε αν η νέα τους παράκρουση θα μείνει ατιμώρητη και καλούμε την ΚΑΕ Ολυμπιακός ν’ αναλογιστεί ότι αυτό που κάνει κι επαναλαμβάνει διαρκώς δεν είναι “παιχνίδι“, αλλά σήμα κινδύνου“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…