Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Πρόβλημα στην επίθεση”

“Πρόβλημα στην επίθεση”

vetoulas neyra

vetoulas-neyra

Στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα του στην επίθεση στάθηκε ο Νίκος Βετούλας στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΚΑΟΔ. Ο προπονητής του Απόλλωνα Πατρών υποστήριξε πως ενώ η ομάδα του παίζει πολύ καλή άμυνα, αδυνατεί να βρει εύκολο το διάδρομο προς το αντίπαλο καλάθι με αποτέλεσμα να χάνει.

“Συγχαρητήρια στον κόουτς Μάρκοβιτς και στη Δράμα. Εμείς σε ότι έχει να κάνει με την άμυνα πάμε αρκετά καλά. Να κλέψουμε τη μπάλα, να πιέσουμε, είμαστε σε καλό δρόμο. Στην επίθεση αντιθέτως με τη μη συμμετοχή του Πέτροβιτς και του Γουίλσον έχουμε ένα πρόβλημα στη θέση “4” κι αυτό φαίνεται και από τα στατιστικά των δύο τελευταίων παιχνιδιών μας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να προσπαθούμε να βρούμε διαδρόμους στο καλάθι, και μας δημιουργεί προβλήματα.

Συν τοις άλλοις όταν φέρνουμε τα δύο τελευταία παιχνίδια στους 65 πόντους και δεν μπορούμε να βάλουμε 66, έχοντας σε τόσο κακή μέρα και τα τρία γκαρντ μας. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο και πρέπει να είσαι για 40 λεπτά συγκεντρωμένος”, δήλωσε ο Νίκος Βετούλας, ενώ από πλευράς παικτών ο Αμίν Χοτ συμπλήρωσε:

“Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά στην άμυνα. Γνωρίζαμε ότι ο ΚΑΟΔ έχει καλή ομάδα . Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν πολύ κακό για εμάς. Η άμυνά μας ήταν κακή και ο ΚΑΟΔ σκόραρε κάποια τρίποντα και έβαλε κάποια λέι απ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…