Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Προσήλωση… στην άμυνα”

“Προσήλωση… στην άμυνα”

pashutin

pashutin

To ντέρμπι κορυφής του τέταρτου ομίλου της Ευρωλίγκας διεξάγεται στη Nokia arena του Ισραήλ, εκεί όπου η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα φιλοξενήσει την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης, Λοκομοτίβ Κούμπαν. Η ομάδα  του Εβγκένι Πασούτιν θέλει τη νίκη ώστε να εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση του ομίλου. Ο έμπειρος τεχνικός των Ρώσων, με δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να δείξει ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα για να φύγει νικήτρια από το Τελ Αβίβ.

“Η Μακάμπι παίζει ένα όμορφο στυλ μπάσκετ – γρήγορο ρυθμό, με πολλά pick and rolls και αιφνιδιασμούς. Είναι πιο επικίνδυνοι από την περιφέρεια καθώς διαθέτουν πολλούς σουτέρ και διεισδυτικούς παίκτες, όπως οι Χίκμαν, Μπλου, Ινγκλς και Ράις, ενώ ο Σχορτσιανίτης και ο Τζέιμς κάνουν μεγάλη ζημία κάτω από τη ρακέτα. Οι Σκορτσιανίτης, Χίκμαν και Ίνγκλς μας έκαναν τη περισσότερη ζημιά στην πρώτη μας συνάντηση και γι’ αυτό θα δείξουμε μεγαλύτερη προσοχή στο παιχνίδι στο Τελ Αβίβ” ήταν αρχικά τα λόγια του Εβγκένι Πασούτιν, για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

“Θα πρέπει να περιορίσουμε τα μεγάλα κενά στο ζωγραφιστό και να μην αφήσουμε τους περιφερειακούς παίκτες να μας νικήσουν στο ένας με έναν. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την καλή κυκλοφορία μπάλας και τον έλεγχο του ρυθμού στην επίθεση μπορούν να μας δώσουν την πολυπόθητη νίκη απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…