Κεντρική NBA NCAA “Πικρό αντίο” για δύο;

“Πικρό αντίο” για δύο;

behanan ware

behanan-ware

Με τον χειρότερο τρόπο κλείνει το 2013 (μία μαγική χρονιά που σφραγίστηκε με την κατάκτηση του τίτλου) για το Louisville και δύο σημαντικούς παίκτες του. Κι αυτό γιατί ο Chane Behanan είπε “αντίο” στους “Cardinals“, κάτι που ενδεχομένως να (αναγκαστεί να) κάνει και ο Kevin Ware.

Ο δυναμικός φόργουορντ του Louisville τέθηκε (οριστικά πλέον) εκτός ομάδας αφού υπέπεσε σε νέο πειθαρχικό παράπτωμα παραβιάζοντας τους κανονισμούς του κολεγίου. Κάτι που αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής των ανθρώπων του Louisville, οι οποίοι του είχαν δώσει επανειλημμένως ευκαιρίες κατά το παρελθόν.

Δεν έκανε το σωστό ξανά και ξανά και ξανά“, είπε λακωνικά ο Rick Pitino μιλώντας για τον Chane Behanan, ο οποίος θέλησε να απολογηθεί τονίζοντας πως “ζητώ συγνώμη από την οικογένεια, τους συμπαίκτες, τους προπονητές, τον (αθλητικό διευθυντή) Tom Jurich, το πανεπιστήμιο και τους φίλους του Louisville για το γεγονός πως του απογοήτευσα“.

Όσον αφορά τον Kevin Ware, ο μεγάλος άτυχος της περσινής αγωνιστικής περιόδου δεν αποκλείεται να μείνει στα “πιτς” για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν λόγω του νέου προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Δυστυχώς για τον ίδιο και τον Rick Pitino, δεν έχει καταφέρει ακόμη να επιστρέψει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς αφού δεν θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη – εργαλείο που είχε άλλοτε στη “φαρέτρα” του ο έμπειρος τεχνικός των “Cardinals“. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να πει αποχαιρετήσει την ομάδα…

Πιστεύω πως ίσως ο Kevin (Ware) πρέπει να μείνει εκτός για το υπόλοιπο της χρονιάς. Δεν είμαστε, όμως, 100% σίγουροι γι αυτό“, τόνισε χαρακτηριστικά ο Rick Pitino στέλνοντας το… μήνυμα στον Kevin Ware.

Πρόδηλο είναι πως στο Louisville τα αγωνιστικά δεδομένα άλλαξαν απότομα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…