Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ο Φώτσης… “Για το Παιδί”

Ο Φώτσης… “Για το Παιδί”

fotsis bekatorou

fotsis-bekatorou

Είναι σημαντικό να προσφέρεις“…
Με αυτή τη φράση στο μυαλό του, ο Αντώνης Φώτσης βρέθηκε σήμερα στο Public Νέου Ψυχικού προκειμένου για την εκδήλωση της Ένωσης “Μαζί για το Παιδί“, όπου φωτογραφήθηκε, μίλησε με τα παιδιά και στάθηκε ανάμεσά τους τραγουδώντας μαζί τους.

Παρέα με τη Μαρία Μπεκατώρου (πρέσβειρα της κίνησης αυτής) και με πρωταγωνιστές τα παιδιά της χορωδίας του ΙδρύματοςΘεοτόκος“, ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού έδωσε αρκετές αφορμές για… χαμόγελα στα παιδιά.

“Είναι μια πολύ ωραία πρωτοβουλία όσων οργάνωσαν όλη αυτή την κίνηση. Προσπαθούμε κι εμείς από την πλευρά μας να βοηθήσουμε όσο γίνεται περισσότερο. Πιστεύω όμως ότι η μεγαλύτερη βοήθεια θα δοθεί από τον κόσμο, από όλους εσάς, μέσα από την αγορά των καρτών αυτών, γιατί τα χρήματα θα πάνε σε άπορες οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Είναι ευχάριστο να βοηθάς συνανθρώπους, όπως είναι μοναδικό και το συναίσθημα να ξέρεις ότι έχεις βοηθήσει ένα παιδί να χαμογελάσει. Γιατί τα παιδιά πρέπει να χαμογελάνε, να παίζουν, να είναι πάντα χαρούμενα… Μην ξεχνάμε όμως ότι αυτή η ενέργεια δεν αφορά μόνο αυτές τις μέρες, αλλά ισχύει όλη τη διάρκεια του χρόνου”, δήλωσε για την εκδήλωση ο Αντώνης Φώτσης.

Από την πλευρά της, η Μαρία Μπεκατώρου χαρακτήρισε σημαντική την ενέργεια και πρόσθεσε: “Είναι κάτι που κάνουμε με όλη μας την καρδιά και τη δύναμη της ψυχής μας. Αν θέλετε να βοηθήσετε μια οικογένεια μπορείς να προμηθευτείτε αυτή την κάρτα. Με μία κάρτα των 5 ευρώ μια οικογένεια έχει γεύμα για μία μέρα, με μία κάρτα των 20 ευρώ για μία εβδομάδα”.

Οι δράσεις του “Μαζί για το Παιδί”

fotsis-idrima

Η Ένωση “Μαζί για το Παιδί” επεκτείνοντας το πρόγραμμά της “Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι” συνεργάζεται με τα Κοινωνικά Παντοπωλεία Αθήνας, Πειραιά και Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια της εκστρατείας “Είναι σημαντικό να Προσφέρεις” με στόχο την ανακούφιση των άπορων οικογενειών που περιθάλπει.

Σε μία εποχή που η δύσκολη οικονομική συγκυρία πλήττει ολοένα και περισσότερες οικογένειες η Ένωση “Μαζί για το Παιδί” και τα Κοινωνικά Παντοπωλεία ενώνουν τις δυνάμεις τους και καλούν τους καταναλωτές να βοηθήσουν μια ή περισσότερες οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη, να αποκτήσουν με αξιοπρέπεια βασικά είδη διαβίωσης.

Για το σκοπό της εκστρατείας, έχουν δημιουργηθεί δυο ειδικές κάρτες, των 5€ και 20€ αντίστοιχα και σύνθημα “Είναι σημαντικό να προσφέρεις” που θα διατίθενται από τα καταστήματα Carrefour και Public Αττικής, Πελοποννήσου και Κρήτης από τις 14 Δεκεμβρίου.

Τα έσοδα από τις κάρτες “Είναι σημαντικό να προσφέρεις” θα ενισχύουν αποκλειστικά άπορες οικογένειες με παιδιά, -ανεξαρτήτως φυλής, εθνικότητας ή θρησκευτικής πίστης-  που ζητούν βοήθεια από τους συνεργαζόμενους με την Ένωση φορείς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν – Συλλυπητήρια από την ΚΑΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του πατέρα του Εργκίν Αταμάν. Βαρύ πένθος για την …