Κεντρική Ασίστ Shadow Ο Τζαμπάρ ξέρει…

Ο Τζαμπάρ ξέρει…

jabbar smile

jabbar-smile

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών συνεχίζει δυναμικά την εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού για τη Χρόνια Μυελογενή Λευχαιμία κάνοντας νέες δράσεις. Η τελευταία εξ αυτών είχε λάμψη… ΝΒΑ αφού ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ θέλησε να στείλει μήνυμα αισιοδοξίας στου Έλληνες ασθενείς.

Ο παίκτης θρύλος του “μαγικού κόσμου” έχει διαγνωσθεί με τη συγκεκριμένη νόσο το 2008 κι έκτοτε προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει άπαντες έχοντας ως… όπλο του την παγκόσμια αναγνώριση προς το πρόσωπό του.

“Στους Έλληνες ασθενείς θα έλεγα ότι δεν είναι μόνοι τους, και ότι δεν πρόκειται για θανατική ποινή“, τόνισε ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, ο οποίος συνέχισε λέγοντας: “Πρέπει να ακολουθούμε τις συμβουλές των γιατρών και να πολεμούμε την ασθένεια με κάθε διαθέσιμο μέσο. Τα “εργαλεία” που έχουμε στη διάθεσή μας σήμερα μπορούν να μας βοηθήσουν να ξανακερδίσουμε την υγεία μας”.

Πέραν αυτού, όμως, το ΚΕΦΙ συνεχίζει τις επικοινωνιακές του δράσεις τόσο μέσω διαδικτύου (www.cmlpath.gr) όσο και με έντυπα Μέσα, όπως αυτή που δημιουργήθηκε για τις ανάγκες της εκστρατείας.

Μιλώντας για τον αγώνα που δίνει καθημερινά το ΚΕΦΙ, η πρόεδρός του, κα. Ζωή Γραμματόγλου, δήλωσε πως “ο Σύλλογος στέκεται δίπλα στους ασθενείς με Χρόνια Μυελογενή Λευχαιμία και θέλουμε να τους τονίσουμε ότι δεν είναι μόνοι σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα. Ο Σύλλογος μας αγκαλιάζει όλους τους καρκινοπαθείς ασθενείς και προσπαθεί μέσα από τα προγράμματα και τις δράσεις του να δώσει όλες τις απαραίτητες απαντήσεις στα θέματα που απασχολούν τον ογκολογικό ασθενή της Αθήνας του σήμερα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…