Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Οστικό οίδημα ο Παππάς!

Οστικό οίδημα ο Παππάς!

pappas smith

pappas-smith.

Ενδεχομένως να έχει καταντήσει και κουραστικό, αλλά είναι η αλήθεια: ο Παναθηναϊκός έχει “χτυπηθεί” από πρωτοφανή κακοδαιμονία φέτος! Εκεί που πάει λίγο να ηρεμήσει ο Αργύρης Πεδουλάκης έρχεται το νέο “χτύπημα” για να τον αναστατώσει. Τελευταίο πρόβλημα (και μάλιστα σοβαρό) είναι αυτό του Νίκου Παππά.

Ο νεαρός κόμπο γκαρντ στάθηκε άτυχος στην αποψινή προπόνηση των “πρασίνων” αφού τραυματίστηκε στο δεξί χέρι. Οι άνθρωποι του τριφυλλιού τον υπέβαλαν άμεσα στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως έχει υποστεί οστικό οίδημα στον αγκώνα.

Σε πρώτη φάση δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά το ακριβές διάστημα αποχής του από τη δράση, αφού θα πρέπει να περάσουν μερικές ημέρες για να αποσαφηνιστεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, δεν τίθεται θέμα παρουσίας του στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα για την όγδοη αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους, ο Στεφάν Λάσμε προπονήθηκε κανονικά δείχνοντας πως λογικά θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τους Σέρβους την προσεχή Παρασκευή, την ίδια ώρα που απόντες ήταν οι Λουκάς Μαυροκεφαλίδης (πυρετός) και Τζέιμς Γκιστ (προληπτικά).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…