Κεντρική Basket League Άρης “Οι παίκτες με διαψεύσανε”

“Οι παίκτες με διαψεύσανε”

alexandris fones

aggelou-fones

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Βαγγέλης Αγγέλου μετά τη μεγάλη πρόκριση του Άρη στον τελικό του κυπέλλου. Ο έμπειρος τεχνικός, που βαδίζει προς την Αναντολού Εφές, υποστήριξε πως η βραδιά αυτή ήταν ονειρική και πως οι παίκτες τον διέψευσαν.

“Ήταν μια ονειρική βραδιά για εμάς. Περιμέναμε αυτήν την εμφάνιση. Ξέραμε πως αυτά τα παιδιά μπορούν να χαρίσουν χαρές στον κόσμο. Θέλω πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο σταφ, στους παίκτες και σε όλο το τιμ. Η ομάδα έδωσε μια παράσταση στον κόσμο και ιστορικά το πέρασμα στον τελικό θα μείνει. Αξίζει να μνημονευθεί αυτή η επιτυχία. Συγχαρητήρια στον Γιάννη.

Το περιμέναμε το παιχνίδι όπως ήρθε. Προσπαθήσαμε να παίξουμε μια δυνατή άμυνα, την άμυνα που παίζει ο Πανιώνιος. Είχαμε μεγάλη ομαδικότητα, πολύ μεγάλη συγκέντρωση. Βέβαια δεν περίμενα αυτή την μεγάλη εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο. Ο προπονητής είναι αυτός που διαψεύδεται από τους παίκτες. Σήμερα οι παίκτες με διαψεύσανε” ήταν αρχικά τα λόγια του Βαγγέλης Αγγέλου, ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε:

“Ο Αρβανίτης κρατάει το καράβι καλά. Ακούει περισσότερα από μένα. Περάσαμε μαζί την διαχείριση αυτής της κατάστασης και όπως αποδείχθηκε τα καταφέραμε. Πρέπει να χαρούμε απόψε και από αύριο θα συζητήσουμε τα υπόλοιπα θέματα”. :

Από πλευράς παικτών ο Γιάννης Αθηναίου πρόσθεσε: “Ήταν μια τρομερή στιγμή για εμάς, το θέλαμε πάρα πολύ από την πρώτη στιγμή που μπήκαμε στο γήπεδο. Κατ’ αρχάς για αυτόν τον εκπληκτικό κόσμο. Αυτή η νίκη ήταν ότι καλύτερο μπορούσαμε να του χαρίσουμε.

Ο Πανιώνιος ξέραμε ότι είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος, δεν πρόκειται για μια ομάδα που μπορείς να την κερδίσεις με 25 και 30 πόντους διαφορά και περιμέναμε την αντίδρασή του. Καταφέραμε παρόλα αυτά και μείναμε συγκεντρωμένοι στα κρίσιμα σημεία. Αφιερώνω αυτή τη νίκη στον απίστευτο κόσμο μας και στον κόουτς που χάρη σε αυτόν οφείλω τη σημερινή μου παρουσία στον Αρη.

Με πίστεψε πολύ και τον ευχαριστώ γι αυτό. Του οφείλω πολλά. Τέλος θέλω να αφιερώσω τη νίκη και στο Νίκο Γκίκα που δεν ήταν σήμερα μαζί μας. Όλη η ομάδα έπαιξε και γι αυτόν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης: Χωρίς Σταρκ αλλά με Μποχωρίδη στην Αθήνα

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης στην αποστολή του Άρη για το ματς με το Περιστέρι. Ο Άρης αντιμετωπί…