Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Στη σωστή… κατεύθυνση”

“Στη σωστή… κατεύθυνση”

pedoulakis kipello

pedoulakis-kipello

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Πέμπτη (2/1) την Αρμάνι Μιλάνο στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας. Το συγκρότημα του Αργύρη Πεδουλάκη θέλει να αφήσει πίσω τις κακές εμφανίσεις της κανονικής περιόδου και να μπει με το δεξί στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης. Ο προπονητής των τριφυλλιού, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να παρουσιαστεί καλύτερος , υποστηρίζοντας παράλληλα ότι βαδίζει στη σωστή κατεύθυνση.

“Η Αρμάνι Μιλάνο είναι μια ομάδα η οποία βγάζει ενέργεια στο γήπεδο. Είναι πολύ δυνατή στην περιφέρεια. Το περισσότερο παιχνίδι της γίνεται με βάση τα χαρακτηριστικά του κάθε παίκτη της, αποκτώντας πλεονέκτημα από τις αθλητικές τους ικανότητες. Παίζουν πολύ στο ένας με έναν, έχουν παίκτες που μπορούν να κινηθούν γρήγορα και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην άμυνα μας.

Ο Χάκετ είναι ένα συν για αυτούς. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και κάνει ακόμα πιο ισχυρή την Αρμάνι Μιλάνο. Πρέπει να δουλέψουμε στην άμυνα μαςκαι να είμαστε συγκεντρωμένοι ώστε να ανταπεξέλθουμε σε όλες τις δυσκολίες. Είναι η δεύτερη φάση της διοργάνωσης και θέλουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Βαδίζουμε στη σωστή κατεύθυνση”, ήταν τα λόγια του Αργύρη Πεδουλάκη.

Από πλευράς παικτών ο Αντώνης Φώτσης, ο οποίος αγωνίζονταν πέρυσι στη Μιλάνο, τόνισε: “Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι στην πρεμιέρα του Top16. Παίζουμε στην έδρα μας, πράγμα που είναι καλό για εμάς, αντιμετωπίζοντας μια πολύ καλή ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες στο ρόστερ της.

Η Αρμάνι Μιλάνο παίζει πολύ στο ένας με έναν καθώς έχει πολλούς παίκτες που μπορούν παίξουν καλά αυτό το στυλ παιχνιδιού.Πρέπει όλοι μας να δούμε πως ο καθένας από εμάς θα βοηθήσει ώστε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θέλουμε να δείξουμε πως είμαστε έτοιμοι και πως είμαστε στον σωστό δρόμο για το υπόλοιπο της σεζόν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…