Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Να είμαστε σοβαροί”

“Να είμαστε σοβαροί”

pedoulakis vovoras

pedoulakis-vovoras

Η διαφορά δυναμικότητας με τον Ηλυσιακό είναι δεδομένη, όμως στον Παναθηναϊκό δεν πρόκειται να παρουσιαστούν… υπερόπτες στην αυριανή (02/12, 17:00) αναμέτρηση με τους “κιτρινόμαυρους”. Με δηλώσεις τους στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ τόσο ο Γιώργος Βόβορας όσο και ο Μάικ Μπράμος στάθηκαν στη σημασία του συγκεκριμένου αγώνα, κυρίως λόγω της ανάγκης των “πρασίνων” να παρουσιαστούν βελτιωμένοι μετά την ήττα από τη Λαμποράλ Κούτσα στην Ευρωλίγκα.

“Ο Ηλυσιακός είναι μια ομάδα που έχει έμπειρους Έλληνες παίκτες και πολύ αθλητικούς ξένους. Είναι ένα κράμα αυτών των δύο στοιχείων. Έχει παλέψει όλα τα παιχνίδια, ο προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία την οποία ακολουθεί η ομάδα και σε κάθε παιχνίδι παλεύουν ως το τέλος. Προσπαθούν να ελέγξουν το ρυθμό το παιχνιδιού και να τον πάνε εκεί που τους βολεύει.

Εμείς ερχόμαστε από ένα παιχνίδι στην Ευρωλίγκα και ένα ταξίδι που ήταν δύσκολο και κουραστικό. Θα πρέπει γρήγορα να προσαρμοστούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα, θέλουμε είμαστε σοβαροί αύριο, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και στη συνέχεια να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα που μας περιμένει, απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα“, ήταν η τοποθέτηση του Γιώργου Βόβορα, με τον Μάικ Μπράμος να προσθέτει:

“Είναι πολύ σημαντικό για εμάς απέναντι στον Ηλυσιακό να παίξουμε σοβαρά και να πάρουμε τη νίκη. Να επιστρέψουμε μετά την ήττα στη Βιτόρια. Είχαμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε λίγο μετά από το ταξίδι και το παιχνίδι στην Ισπανία και εστιάζουμε πλέον στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον αυριανό αγώνα. Το να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να δείξουμε ένα καλό αγωνιστικά πρόσωπο στο παρκέ είναι ο στόχος μας και αυτό που θα μας βοηθήσει να φτάσουμε στη νίκη που θέλουμε, πριν στρέψουμε ξανά την προσοχή μας στην Ευρωλίγκα από την Τρίτη…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…