Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Να είμαστε προσεκτικοί”

“Να είμαστε προσεκτικοί”

mantzaris malaga euroleague

mantzaris-malaga-euroleague

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί αύριο (8/12, 17:00) από τον Πανελευσινιακό, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ. Οι “ερυθρόλευκοι” αναμένεται να κάνουν μια δυνατή προπόνηση, καθώς οι Ελευσίνιοι είναι ανταγωνιστικοί στην έδρα τους.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, σχολίασε για την αυριανή αναμέτρηση στην Ελευσίνα: “Το παιχνίδι με την Ελευσίνα είναι ιδιαίτερο για εμένα. Και αυτό γιατί θα βρεθώ αντιμέτωπος με τον αδελφό μου. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί αυτό, αλλά όποτε ο ένας αντιμετωπίζει τον άλλον είναι ιδιαίτερο.

Πάντα κάνουμε πλάκα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, “πειράζουμε” ο ένας τον άλλον και συνήθως υποσχόμαστε πως θα βάλουμε καλάθι ο ένας στον άλλον όποτε βρεθούμε στο ένας εναντίον ενός. Έχει πλάκα όλο αυτό. Πέρα από τα αστεία, όμως, όταν μπαίνουμε στο παρκέ κοιτάζουμε ο καθένας το καλό της ομάδας του καθώς είμαστε επαγγελματίες.

Σε ότι αφορά το ματς, πρόκειται για ακόμη ένα παιχνίδι που θέλουμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να φτάσουμε στη νίκη. Έχουμε επαναλάβει πως εάν θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι στην κανονική περίοδο και να έχουμε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας δεν θα πρέπει να κάνουμε ήττα καθώς θα πρέπει να καλύψουμε και το χάντικαπ της ποινής.

Πέρα, όμως, από τη νίκη θέλουμε να προσφέρουμε και θέαμα, αλλά και να βγάλουμε στο παρκέ πράγματα που έχουμε δουλέψει. Επίσης θα είναι σημαντικό το ματς και για ακόμη έναν λόγο. Η τιμωρία των Μπέγκιτς και Πρίντεζη στην Ευρωλίγκα μας τους στερεί στα ευρωπαϊκά ματς και τώρα θα τους έχουμε και πάλι μαζί μας. Οπότε είναι σημαντικό για να βρουν και πάλι το ρυθμό τους αυτό το παιχνίδι.

Η Ελευσίνα στην έδρα της είναι πάντα ανταγωνιστική και παίζει καλά μπροστά στο κοινό της. Εμείς από τη μεριά μας θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…